Dedektorburada Banner Mobile

Hepsi fasa fiso

Dedektorburada Banner Mobile

vartolutektek

Member
Şimdi bana kızmayın ama çözümü net şudur budur bu iş yalan dolan herkesin sistemi farklı tutup ege ile doğu aynı olmaz bölge aynı olsa bile değişik örnekleri vardır illa tamamen gömüyü yapan kişiyle alakalı bi durum bu arada.işaret devri bitti artık teknoloji devrindeyiz taşta işaret olmasa bile bölgede olan işaret yeter yeri bumaya.

nik

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Şimdi bana kızmayın ama çözümü net şudur budur bu iş yalan dolan herkesin sistemi farklı tutup ege ile doğu aynı olmaz bölge aynı olsa bile değişik örnekleri vardır illa tamamen gömüyü yapan kişiyle alakalı bi durum bu arada.işaret devri bitti artık teknoloji devrindeyiz taşta işaret olmasa bile bölgede olan işaret yeter yeri bumaya.
Ama sen hala burdasin?.

Temucinhan39

Member
Evet ustam bu konu hakkında en basit ülkemizde işareti bulunan bir sunak işaretinin bile çözümünü tam ve net bilen birilerine denk gelmedim şahsen,
Mezar olduğunu hepimiz biliyoruz ama net olarak şurda veya burda diyene denk gelmedim, çubukta kullandım, makinada, çubukçuyum diyende bulduğum işaretlerde yer gösterdi ama sonuç yoktu. Tabi şahsen yaşadığım olay bu kendi adıma konuşuyorum, bilgi eksikliği bizdede olabilir, ama sonuç olarak net bir çözüme ve çözüm bulana denk gelmedim.

Karanlik23

Aktif Üye
Define işinde önemli olan bilgi, belge, tecrübe, çubuk ve yanında doğru bir cihaz ve kullanıcısı. Bilgi olmadan işaret ile yol alamazsınız. Elinizde yada çevrenizde bu saydıklarım varsa sorununuz yok. Bilgili ustalar çok ama ne kadarını paylaşıyorlar? Bence yol göstermede iyiler.