akıltopağı
Operatör
Daha önce böyle birşey gören varmı.Ekli dosyayı görüntüle 267191Ekli dosyayı görüntüle 267191Ekli dosyayı görüntüle 267192Ekli dosyayı görüntüle 267193
Daha önce böyle birşey hiç görmedim usta ne olduğu belli değil.sen gördünmü?İlginç bir şey gözükmüyor. Yada bana öyle gelmedi.
Üstadım buranın bir şey çıkacak görüntüsü yok, bence uğraşma, doğada doğal aklın almayacağı okadar yerler varki şaşırır kalırsın.Aslında iyi gözlemlemek gerekir,insan elinin değdigi yerler işciliklidir.Daha önce böyle birşey hiç görmedim usta ne olduğu belli değil.sen gördünmü?
Bişey çıkacak diye değil ustam dikkatimi çekti merak ettim ..nasıl bir oluşum bu diye.bişey çıkaracak olsam bunu zaten yapabilirim.ben nadir olanların peşindeyim.Üstadım buranın bir şey çıkacak görüntüsü yok, bence uğraşma, doğada doğal aklın almayacağı okadar yerler varki şaşırır kalırsın.Aslında iyi gözlemlemek gerekir,insan elinin değdigi yerler işciliklidir.
Nadir olan neymişki açıkla merakta bırakma bizi, benim gibi birçok kardeşimizinde aklında kalmasın.Bişey çıkacak diye değil ustam dikkatimi çekti merak ettim ..nasıl bir oluşum bu diye.bişey çıkaracak olsam bunu zaten yapabilirim.ben nadir olanların peşindeyim.