Dedektorburada Banner Mobile

işaret anlamı ustalarım 2. Konum

soas

Member
Selamun aleyküm ustalarım nasılsınız iyisinizdir inşeAllah bir yakınım burayı keşifetmiş nasib ederse Rabbim gideceğiz buranın hakkında değerli ilminizden yorumunuzdan istifade etmek isteriz çok teşekkür ederim saygılarımla ve sevgilerimle

Ekli dosyalar

Efendi51

Editör
o kadar fakir bir resim yer zengin ama, şurda bir çeşme var onu resimleyin, ya da kuyu, böyle yerler güzeldir, ama işaret kanal işareti o da nereye gidiyor nereyi gösteriiyor, baştan söyleyeyim zor bir yer, ama kolay da bişe varmı ona bakın derim, küçük bir cihaz ile tarayın çevreyi, hayırlısı olsun inşallah

soas

Member
Ustam resim fakir dedin 😆 görüntü kalitesi evet biraz düşük doğrudur şurda bir çeşme var demişsiniz resimin sağ köşesinde ki yer mi rica etsem bir işaretler misniz hangi resim Kaya'nın yanındaki mi tepedeki mi çeşme olan ve ustam o tepedeki yuvarlaklar anlamı nedir kaya mezar odaları olabilir mi ben anlayamadım daha detaylı ve Çevre olarak fotoğraflar ben çekeceğim gittiğimizde Allah'ın izniyle değerli yorumlarınızı bekliyorum ustalarım

Son düzenleme:

R00T

Profesyonel
Co Admin
Kanallı kayayı temizleme durumunuz var ise temizleyin. Kaya dibi ve yakında ki tatlı bayırda eski Yola bakın yol varmı.
Oymalı kayalar belli olmuyor piksel çözünürlük ve sunum kötü durumda.

soas

Member
Resim dediğim gibi bir yakınım atmıştı oradan tekrar bir resim alınacak kaya temizlenmiş halde ve çevre görseli değerli yorumunuz için çok teşekkür ederim ustam hayırlı günler dilerim

İnnovia

Aktif Üye
Kaya mezari var sanki 3 delik olan yerde.

soas

Member
Yorumunuz için çok teşekkür ederim oradan tekrardan güzel resimler gelecek Allahın izniyle efendi ve root ustalar yol gösteriyor sizinde yorumunuzu değerlendireceğim vaktinizi ayırıp yorum attığınız için çokteşekkür ederim sağolun Allah razı olsun

dardanos

Bakmakmı görmekmi
Süper Moderatör
@soas kardeşim bu kanalı her iki yöne doğru ve içini temizle.Karşısına geçip öylede resimle. Bu kayayı uzaktan ve çevresi ile bir görelim o karşıdaki masa gibi düzenlenmiş yerdeki işaretlediklerim mermermi. Bu alan bir mesire yerine benziyor. Yakınlarda antik bir şehir varmı. Bölge ile ilgili bilgiler öğren o kanalın yapılış amacını çözelim. Oraları temizleyerek resimleriniz.

Ekli dosyalar

soas

Member
Ustam burası bir yakınım çekmiş ayak üstü keşif değil mangal vs yapıyorlar buda fark ediyor çekiyor bura ikinci yerimiz bir önceki konum yani birinci konumu biliyorsun orada çalişacağız malum kış şartları araç maddi durum vs sorunlardan dolayı daha gidemedik oradaki işler bitince buraya geçeceğiz ustam ben yeri görmedim yakınım çekmiş taşlar mermer mi antik kent varmı bilmiyorum açıkçası buradan da söylediğiniz şekilde ve çevresel fotoğraflar çekeceğim ve siz değerli ustalarımın yorumlarıyla hareket edeceğiz bura beklemede şimdilik o diğer yer varya ustam işaret vermiştin oklarla onlarında çevresel fotoğraflarını çekeceğim yorumunuza göre çalışmaya başlayacağız üstadım bakalım hayırlısı nasib ustalarım değerli yorumun için çok teşekkür ederim Allâh razı olsun dardanos ustam