İsaretledigim kaya kasamidir ustalar

sanal defineci

Bilgili Üye
daha çok kaya mezarı gibi...ancak açmak hayli zor..

sanal defineci

Bilgili Üye
bu tip yerlere genellikle sahte kapı dediğimiz görünüşte taşı aç gir şeklinde kolay görünen bazı hileli kabartmalar yapılır.bu da muhtemelen öyle..giriş genellikle tabanda yani toprak ta olur.çok ama çok derindir.tünel ve labirentler,su tuzakları falan olur.definecilikte büyük lokma,tüccar batıran ,dozerlik dediğimiz bir yer..zaten ben açıpta muhaffak olana da raslamadım.işin bi noktasında ya jandarma gelir,ya su basar ya da çökme olur.bazı yerlerde bi kaç ölüm olayı yaşandıktan sonra işi yapan kişi ya parasızlıktan ya da başedemeyeceğini düşündüğünden vazgeçer..içinde ne saklandığı da tam bi muammadır.bazıları bu tip yerlerin sadece kandırma ve oyalama amacıyla yapıldığını söylüyor...

sanal defineci

Bilgili Üye
bazıları ise büyük define saklandığını idda ediyor.ben böyle büyük işe bulaşıp bitirene raslamadım..bi arkadaşım bulaşmıştı.iki üç sene boyunsa kepçeyle dozerle daldı buna benzer bir yere.ancak işin sonuna yakın ekipteki arkadaşlar birbirlerine girmiş.işin sonunda silahlı kavga oluyor.biri bacağından diğeri ise kolun dan yaralanıyor.ekip 18 kişi.aralarında guruplaşma oluyor..sonra kavga çıkıyor..birbirlerine giriyorlar.sonra işi bırakıp gitmişler..iş jandarmaya polise kadar gitti..oradaki malzemeye,el konuldu.kırıcı,jenaratör ne varsa gitti..arkadaş mesul gösterildiği için para cezası aldı...bi ton para harcayıp ensesini kaşıya kaşıya döndü....

sanal defineci

Bilgili Üye
tavsiyem kapak gibi görünen noktayı karotla işleme tabi tutmanız.oluşan alandan yılan kamera dediğimiz mahlukatı salmanızdır.eyer olumlu bir sonuç alırsanız devam etmenizdir.yoksa uğraşmaya değmez..tabi bu benim düşüncem...