İşaretler ve Anlamları

Emotocal4829

Yeni Üye
Herkese iyi günler sayın arkadaşlar bu işaretlerin anlamı tam olarak nedir birkaç araştırma yaptım ancak elle tutulur çok bir şeye rastlayamadım.En üstteki resimi baykuşa benzetenler var yakınına gelince gözlerin hizası farklı burnun yarısı kırık bir kenarı olmayan dikdörtgen var bir de L işareti gördüğünü iddia edenler var.Bir yorumlarsanız çok makbul geçer

Ekli dosyalar

dardanos

Bakmakmı görmekmi
Süper Moderatör
Sevgili Ustam Öncelikle hoş geldiniz diyorum bu işaretler burada tek başlarına bir şey ifade etmez çevre ile ilgili işaretler bunlar bu işaretli kayalardan daha yüksek bir yer olmalı orada zannedersem başka şeyler de var ve buradaki Akarsu buraya ne kadar uzak Eskiden bu çevrede kilise varmıyor. Yukarı sırtta mağara mevcutmu. Bunları soruyorum hangisi mevcut ise yönlendirmemiz öyle olacak

Emotocal4829

Yeni Üye
200 metre yakınında akarsu var.Aynı zamanda bundan 10-12 sene önce oyuk büyük bir taş varmış mağara benzeri şekilde ama sanırım içe doğru çökmüş.Kilise varsa bile çok eski zamanlardan kalmadır onunla alakalı bölge tarihi araştırması yapmam lazım sanırım