A alevvv Yeni Üye Katılım 16 Haz 2017 Mesajlar 1 Tepkime puanı 0 Puanları 0 16 Haz 2017 #1 benim çobanlık yapman bi arkadaşım var ş.urfa hilvan ilçesinde dün beni arada bi taşın üstünde at nalı işaretini görmüş sizce kazı yapsak mantklı mıı?
benim çobanlık yapman bi arkadaşım var ş.urfa hilvan ilçesinde dün beni arada bi taşın üstünde at nalı işaretini görmüş sizce kazı yapsak mantklı mıı?
E excaliburt Yeni Üye Katılım 16 Haz 2017 Mesajlar 1 Tepkime puanı 0 Puanları 0 16 Haz 2017 #2 resim yokmu
tatar26 Süper Moderatör Süper Moderatör Katılım 2 May 2015 Mesajlar 2,475 Tepkime puanı 788 Puanları 17 Yaş 44 16 Haz 2017 #3 alevvv' Alıntı: benim çobanlık yapman bi arkadaşım var ş.urfa hilvan ilçesinde dün beni arada bi taşın üstünde at nalı işaretini görmüş sizce kazı yapsak mantklı mıı? Genişletmek için tıkla ... kazı vb cümleler yasaktır.
alevvv' Alıntı: benim çobanlık yapman bi arkadaşım var ş.urfa hilvan ilçesinde dün beni arada bi taşın üstünde at nalı işaretini görmüş sizce kazı yapsak mantklı mıı? Genişletmek için tıkla ... kazı vb cümleler yasaktır.
ÖMER HATTAB Editör Katılım 23 May 2016 Mesajlar 826 Tepkime puanı 26 Puanları 0 16 Haz 2017 #4 At nalında çivi varmı değerli bir define işaretidir işaretin olduğu kayada bir şey olmaz boşuna tahrip etmeyin derim.
At nalında çivi varmı değerli bir define işaretidir işaretin olduğu kayada bir şey olmaz boşuna tahrip etmeyin derim.
poseidon2023 Uzman Katılım 3 Ağu 2016 Mesajlar 2,454 Tepkime puanı 337 Puanları 14 16 Haz 2017 #5 gercek işaretmi onu görelim ve çevre resmide olursa çalışılcak yeri bula biliriz
ragıp Uzman Katılım 19 Kas 2016 Mesajlar 2,844 Tepkime puanı 245 Puanları 12 Konum ÇANAKKALE 16 Haz 2017 #6 @alevvv hayırlı olsun güzel bir işarettir eğer gördüğünüz nal ise uzakta değil yakınında birde tay nalı olmalı hele bir de onu bulsun nal tek olmaz bir büyük bir küçük olur selametle
@alevvv hayırlı olsun güzel bir işarettir eğer gördüğünüz nal ise uzakta değil yakınında birde tay nalı olmalı hele bir de onu bulsun nal tek olmaz bir büyük bir küçük olur selametle