Kanal işareti

dardanos

Bakmakmı görmekmi
Süper Moderatör
Sevgili Kardeşim başkasının konusunda konu açmışsınız konuyu taşıdım.
Dereye çok yakınmı bu kaya. Ve yakın ise derenin geldiği yukarıda bir şelale yada şarlak varmı.
Ve kanalın ok yölerinde bir bakınız kayalık alanlarda bir mağara varmı.
D7555BEB-FCC6-4F78-92CE-D2CC63B7F542.jpeg

Ahmetcanunlu

Yeni Üye
Dereye çok yakınmı bu kaya. Ve yakın ise derenin geldiği yukarıda bir şelale yada şarlak varmı.
Ekli dosyayı görüntüle 301759
Çok özür ddieim yeni olduğum için bilemedim burası hakim zirve bir tepe sadece tepenin 100 mt çevresinde taşlar var yan eteklerinede başka taş yok dereye mesefesi yaklaşı 1 km yokuş aşağıya üst ok yönünde 30 40 cm büyüklüğünde taşlarvar alt okun az sol tarafında yine taşlarvar

Ahmetcanunlu

Yeni Üye
Çok özür ddieim yeni olduğum için bilemedim burası hakim zirve bir tepe sadece tepenin 100 mt çevresinde taşlar var yan eteklerinede başka taş yok dereye mesefesi yaklaşı 1 km yokuş aşağıya üst ok yönünde 30 40 cm büyüklüğünde taşlarvar alt okun az sol tarafında yine taşlarvar

Ekli dosyalar

Ahmetcanunlu

Yeni Üye
Ekli dosyayı görüntüle 301759
burası hakim zirve bir tepe sadece tepenin 100 mt çevresinde taşlar var yan eteklerinede başka taş yok dereye mesefesi yaklaşı 1 km yokuş aşağıya üst ok yönünde 30 40 cm büyüklüğünde taşlarvar alt okun az sol tarafında yine taşlarvar