Canlar, mesaj kutuma gelen bir trajediyi paylaşmak istiyorum.
Tapınakçılar gemileri batırıp altınları tılsımladılar, tılsımlı da İstanbul depremi )))
kanal İstanbul'un açılcağı yerde bu gemiler ve orası açılırsa İstanbul da deprem olacak ve İstanbul a saldıracaklar.
Şaka yapmıyorum. Gerçekten böyle yazdı bir kardeşimiz.
Şimdi kalkıp tapınakçıları mı anlatayım?
Tılsımı mı anlatayım, deprem ile nasıl bağ kurayım bilmiyorum.
Sadece şunu biliyorum. Definecilerin içine dahi böyle bir komedi hikayesi sunulup kanal İstanbul'a anti propaganda yapılmak isteniyor, taraftar artırmak isteniyor ise;
Bu kanal İstanbul derhal yapılmalıdır kardeşim!
Bakın konuyu siyasete çekip yorum ya da tartışma çıkarmak değil niyetim.
Keza yorumlarda siyasete girilirse, yorumları silip konuyu taşıyacağım.
Niyetim sadece bir vatan evladı olarak gözlemimi sunmak.
Size basit bir mesele gibi gelebilir ama ülkenin her kolundan gruplara bir propaganda saldırısı yapılıyor ise bunu görüp yazmakta boyunumuzun borcudur.
Gelelim işin bilgisel kısmına..
Tılsım esasen göz boyama işidir. Caydırıcılıktır ve madden etkiye sahip değildir.
Yani, bir saklama üzerinden deprem görürseniz alında deprem olmuyor, ya da ejderha gördünüz aslında ejderha yok. Beyninizin ve bilinçaltının oyunları bunlar.
Ha musallata uğrarsınız ona sesim çıkmaz ama
Şu olur bu olur şu çıkar, hepsi hikaye.
İnanmayın canlar..
Kolaylıklar dilerim.
Tapınakçılar gemileri batırıp altınları tılsımladılar, tılsımlı da İstanbul depremi )))
kanal İstanbul'un açılcağı yerde bu gemiler ve orası açılırsa İstanbul da deprem olacak ve İstanbul a saldıracaklar.
Şaka yapmıyorum. Gerçekten böyle yazdı bir kardeşimiz.
Şimdi kalkıp tapınakçıları mı anlatayım?
Tılsımı mı anlatayım, deprem ile nasıl bağ kurayım bilmiyorum.
Sadece şunu biliyorum. Definecilerin içine dahi böyle bir komedi hikayesi sunulup kanal İstanbul'a anti propaganda yapılmak isteniyor, taraftar artırmak isteniyor ise;
Bu kanal İstanbul derhal yapılmalıdır kardeşim!
Bakın konuyu siyasete çekip yorum ya da tartışma çıkarmak değil niyetim.
Keza yorumlarda siyasete girilirse, yorumları silip konuyu taşıyacağım.
Niyetim sadece bir vatan evladı olarak gözlemimi sunmak.
Size basit bir mesele gibi gelebilir ama ülkenin her kolundan gruplara bir propaganda saldırısı yapılıyor ise bunu görüp yazmakta boyunumuzun borcudur.
Gelelim işin bilgisel kısmına..
Tılsım esasen göz boyama işidir. Caydırıcılıktır ve madden etkiye sahip değildir.
Yani, bir saklama üzerinden deprem görürseniz alında deprem olmuyor, ya da ejderha gördünüz aslında ejderha yok. Beyninizin ve bilinçaltının oyunları bunlar.
Ha musallata uğrarsınız ona sesim çıkmaz ama
Şu olur bu olur şu çıkar, hepsi hikaye.
İnanmayın canlar..
Kolaylıklar dilerim.