Dedektorburada Banner Mobile

Kanal İstanbul ve Tılsım

Keskingöz

Tüm Yorumlarım, Resmi Kazılar İçin Geçerlidir.
Süper Moderatör
Canlar, mesaj kutuma gelen bir trajediyi paylaşmak istiyorum.
Tapınakçılar gemileri batırıp altınları tılsımladılar, tılsımlı da İstanbul depremi :))))
kanal İstanbul'un açılcağı yerde bu gemiler ve orası açılırsa İstanbul da deprem olacak ve İstanbul a saldıracaklar.

Şaka yapmıyorum. Gerçekten böyle yazdı bir kardeşimiz.

Şimdi kalkıp tapınakçıları mı anlatayım?
Tılsımı mı anlatayım, deprem ile nasıl bağ kurayım bilmiyorum.

Sadece şunu biliyorum. Definecilerin içine dahi böyle bir komedi hikayesi sunulup kanal İstanbul'a anti propaganda yapılmak isteniyor, taraftar artırmak isteniyor ise;

Bu kanal İstanbul derhal yapılmalıdır kardeşim!

Bakın konuyu siyasete çekip yorum ya da tartışma çıkarmak değil niyetim.
Keza yorumlarda siyasete girilirse, yorumları silip konuyu taşıyacağım.

Niyetim sadece bir vatan evladı olarak gözlemimi sunmak.

Size basit bir mesele gibi gelebilir ama ülkenin her kolundan gruplara bir propaganda saldırısı yapılıyor ise bunu görüp yazmakta boyunumuzun borcudur.

Gelelim işin bilgisel kısmına..

Tılsım esasen göz boyama işidir. Caydırıcılıktır ve madden etkiye sahip değildir.

Yani, bir saklama üzerinden deprem görürseniz alında deprem olmuyor, ya da ejderha gördünüz aslında ejderha yok. Beyninizin ve bilinçaltının oyunları bunlar.
Ha musallata uğrarsınız ona sesim çıkmaz ama
Şu olur bu olur şu çıkar, hepsi hikaye.
İnanmayın canlar..
Kolaylıklar dilerim.

sandalci14

Operatör
aslinda bir kanalda anadolu yakasindan gebze civari yapilmalidir.biri gelis biri gidis.rant yonunden bakilmazsa kanal iyidir 2 yeni bogazimiz olur.

uçanhollandalı

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Dün İndiana Jones arkadaşımız bununla ilgili bir konu açmıştı.Mesajı gönderen kendisi olabilir mi:)

NoYaN_06

Moderatör
Moderatör
Hurafeleri bir kenara bırakıp artık ilk öncelik bilim olmalı...
Bir çok bilim adamı ordan cıkacak milyar metre küp topragın ve yerine gelecek olan milyar metre küp suyun fay hatlarını tetikleyeceğini söylüyor...! eğer ki böyle bir ihtimal bile oldugunu bilip hala inatla araştırılmadan bu projeyi yapmaya çüret edilebiliyorsa sizcede bu işte bi bit yeniği yok mu?
Ki nereden geçtiğini önceden sadece kendileri bildiği için oradaki toprakları randa çevirdiler (Türkler alsa içim yanmazdı bu kadar) kimsenin haberi olmadan arapların oradan arazi kapatmaları ayrı bir facia
Maksat geçişleri konturol etmekse 2023 e 2 yıl kaldı
Burada ki maksat nedir?
Üzüm mü yemek yoksa bağcıyı mı dövmek???
Ayrıca merak etmeyin her ülkenin kendi dini üzerinden tılsım çözücüleri vardır altını bulun tılsımı çözülür ALLAH cc nin izniyle :)