Kapak mıdır?

otuzyedibucuk

Yeni Üye
selamun aleyküm yeni kayıt oldum. memlekette dağlık bir alan var oraya çıktım şöyle bir şeye denk geldim. merak ettim sormak için foruma üye oldum 😊 değerli yorumlarınızı bekliyorum. üçüncü fotoğraftaki taş da o ilk iki fotoğrafta ki yerin hemen 20 metre önünde. bölge zirve noktada.

Ekli dosyalar

dardanos

Bakmakmı görmekmi
Süper Moderatör
Öncelik ile hoş geldiniz.
Güzel bir yere benziyor. Çubuk kullanmayı biliyorsanız boşluk bakabilirsiniz o kapak gibi taş evet dikkat çekici.orada biraz temizlik yapılsa her şey daha net ortaya çıkabilir ..Kayalarda herhangi bir işaret görebildinizmi. Belki var görülmüyor dediğim gibi ihmal edilecek bir yere benzemiyor...bakmakta fayda var

denizcan

Yeni Üye
Boş değil gibi etrafında akarsu varmı yada daha önceden varmiydi üzerinde yada cevresinde işaret varmı tam karşısında ne var genelde böyle yerleri gözetlemek için karşıda alan olur bir bakın alet vs bişey varsa tutun bı bakın genelde iki gömü şeklinde olur birisi hediye kolay alınır bu çıkıntılı yer biraz zorlar gibi kolay gelsin

Nadas

Member
selamun aleyküm yeni kayıt oldum. memlekette dağlık bir alan var oraya çıktım şöyle bir şeye denk geldim. merak ettim sormak için foruma üye oldum 😊 değerli yorumlarınızı bekliyorum. üçüncü fotoğraftaki taş da o ilk iki fotoğrafta ki yerin hemen 20 metre önünde. bölge zirve noktada.
Ustam selamın aleyküm daha geniş açılı yakın yükleme yaparsanız daha net cevap verile bilir alan kıymetli belkide çubuk amaca ulaştırır.

sanal defineci

Bilgili Üye
işlem yapmak araştırma yapmaktan daha az masraflı bence.tribündeki taraftarlar futbolculara ne diyor vur ,kır ,parçala bu maçı kazan...bu arada benim dediklerim de kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir..Ayrıca ranbo Ali 'ye selamlar,hürmetler....

APOLLONUS

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Ormanlık alan da sonuç alabilmek çok zordur veya imkansıza yakındır.

SAHBAZ

Bilgili Üye
Oyma üçgen U isareteri varsa etrafinda kapak olma ihtamili bir hayli artar..

umut134679

Aktif Üye
Kardeşim ustalarım oncelikle selamün aleyküm.benim görüşüm bence kapak cizlileri bile belli zamanla yağmurdan sudan asinip belli olmuş olabilir öncesinde böyle olmasada.Ustalarin dediği gibi çubuk varsa kullanmayı biliyorsan bir tut boşluk vs birşey varmı