Kapı

eroni23

Yeni Üye
Merhabalar ustalar elimde böyle bir kaya var artık girişmi deyilmi bilemiyorum kaya üstünde herhangi bir işaret görmedim zaten işaret olsada pek bir tecrübem yok sizce bir girismi yada doğal bir şeymiş tesekurler

Ekli dosyalar

eser34

Nasip Vaktine Esir...
Moderatör
@eroni23 kardeşim hoş geldin.
Güzel bir yer bulmuşsun, umarım muvaffak olursun.
Araziye bakınca zaten varım varım bağırıyor yer benim diye. Ayrıca bir işaret yok, göremedim demişsin fakat her zaman kayanın kendisinden olmayabilir, doğrudur. Lakin coğrafya, tabiat bize muhakkak yol gösterir ki burada da rehberlik etmiş.
Aşağıda da işaretledim, sığır kuyruğu bizde ki ismi mezar çiçeği. Etçil türlerin asid ve iliği ile meydana gelir ki buda bize burada bir mezar olduğunu gösterir!! Toprakta bir yer değiştirme yok ise doğru yerdesin😉
Zaten olduğu yerde ki parçalı taşlar da neyin ne olduğunu gösteriyor. Birden fazla ipucun var elinde aslında. Bakmak değil görmek gerek😉yeniyim demişsin birlikte öğreniriz inşaallah🤲
Bu aşamada teknoloji gerekli. Çok iyi bir çubuk kullanıcısı değil isen ciddi bir makine ile etüd edilmeli. Bu kayanın arka kısmını da görürsek daha keyifli olur. Bir soygun yemiş mi yememiş mi az çok anlaşılır diye düşünüyorum.
Selametle..

Ekli dosyalar

dardanos

Bakmakmı görmekmi
Süper Moderatör
Sevgili kardeşim bu kayada ses testi yap .Bir yarım metrelik siter odunu ile hem sarı renkteki bölgelere ve kırmızı bölgeye vur ses farkı varmı dinle. Ve Çubuk kullanıyoruz Sen onun önünde dur bakalım içeriden boşluk verecek mi onu algılayacak mısınız kayanın Üstüne çıkıp da bunu yapabilirsiniz ve diğer resim önünde küçük ağaç olan onun arka tarafı herhalde

Ekli dosyalar