kaya mezar

kaya mezar mı

• evet

Kullanılan: 0 0.0%
  • hayır

Kullanılan: 1 100.0%

• Kullanılan toplam oy
    1

yagiz

Aktif Üye
öğrenmek istediğim bu tarz bir yer için tecrübe edinmiş ustalardan bizi bekleyecek zorluk veya kolaylıklar nelerdir fikir edinmek istiyorum yanında tahminimce kaplumbağa var on mt ilerisinde de yarısı olmayan ata benzettiğim bir figür var
alan tarama atın boyun kısmında kapattı fakat keşif yaptığım için yeterli ekipmana sahip değildim bakma şansım olmadı

Ekli dosyalar

• 780.8 KB Görüntüleme: 60
  • 779.7 KB Görüntüleme: 61
  • 791.5 KB Görüntüleme: 58
  • 635.1 KB Görüntüleme: 58

yagiz

Aktif Üye
görüşleriniz için şimdiden teşekkür ediyorum

dardanos

Bakmakmı görmekmi
Süper Moderatör
Bu tip arazilerde çok şey beklemeyiniz o oyma olan kayanın en fazla 5 metre Etrafı civarında kontrol edebilirsiniz. Lakin üst düzey bir şey bulunması için bu yakın çevrede üst düzey antik kalıntılar yada bir emareler olmalı. Çünkü alanda albenisi olan herhangi bir işaret görünmüyor sadece o oymadan başka Lakin çevrede daha başka şeyler varsa ona bir şey diyemem görmeden konuşmak afaki konuşmak olur

yagiz

Aktif Üye
Bu tip arazilerde çok şey beklemeyiniz o oyma olan kayanın en fazla 5 metre Etrafı civarında kontrol edebilirsiniz. Lakin üst düzey bir şey bulunması için bu yakın çevrede üst düzey antik kalıntılar yada bir emareler olmalı. Çünkü alanda albenisi olan herhangi bir işaret görünmüyor sadece o oymadan başka Lakin çevrede daha başka şeyler varsa ona bir şey diyemem görmeden konuşmak afaki konuşmak olur
çok birşey beklemeyin derken içinden pek birşey çıkmaz anlamında mı dediniz

dardanos

Bakmakmı görmekmi
Süper Moderatör
çok birşey beklemeyin derken içinden pek birşey çıkmaz anlamında mı dediniz
Biraz o manada biraz da dediğim gibi çevredeki yaşam da belli edebilir bunu buradaki eski yaşamın zenginliği önemlidir

yagiz

Aktif Üye
Biraz o manada biraz da dediğim gibi çevredeki yaşam da belli edebilir bunu buradaki eski yaşamın zenginliği önemlidir
bu arada birinci resim de gözüken kütlesel kayanın altı mezar odası olarak alan tarama çiziyor açıkcası emeğe değermi değmez mi çözemedim