Kaya üzeri

mk1453

Member
Yerden 15 m yüksekte Kaya üzerinde fakat bölgenin yapısı itibarıyla çok fazla Kaya var ve çok fazla deforme var kayalarda doğal mı işaret mi terettütte kaldım yardımlarınızı rica ederim

Ekli dosyalar

Nadas

Member
Yerden 15 m yüksekte Kaya üzerinde fakat bölgenin yapısı itibarıyla çok fazla Kaya var ve çok fazla deforme var kayalarda doğal mı işaret mi terettütte kaldım yardımlarınızı rica ederim
Doğal değil kanal vermiş tek yapman gereken su doldurup toprağa düşmesi biraz gıdıkla bklm ne var bol nasipler üstad.

eser34

Nasip Vaktine Esir...
Moderatör
Hoş geldin öncelikle ustam. Güzel bir yer, çok eski bir yerleşim alanı. Dikkatimi çeken ilk şey, son resimdeki taş oldu, o taş o kayaya ait değil, koyma. Bir tokmaklasan mı acaba?

dardanos

Bakmakmı görmekmi
Süper Moderatör
Resimler olmamış resim çeker iken bunların yakın çevresinide çekiniz dört bir taraftan. Alt düzey mezarlar var burada .Çubuk kullanıyor iseniz bunlardan fazla uzaklaşmadan boşluk bakabilirsiniz ve değerlide tabiki. Önce analiz sonra tedavi.

mk1453

Member
Hoş geldin öncelikle ustam. Güzel bir yer, çok eski bir yerleşim alanı. Dikkatimi çeken ilk şey, son resimdeki taş oldu, o taş o kayaya ait değil, koyma. Bir tokmaklasan mı acaba?
Hoş buldum ustam sizce hangi döneme ait