Koltuk taşı mı?

dardanos

Bakmakmı görmekmi
Süper Moderatör
Doğrusu ben koltuk diyemiyorum şu hali ile neden derseniz?? Üzerinde işçilik varmı yokmu görebilmek için yani murç izlerini görmemiz gerek... Murç izleri görülmüyor. Bana doğal geldi .yinede temizlenip bakılırsa belki izler çıkar. Ustalarım bir baksınlar fikirleri değişik olabilir.

Bosnich

Member
Doğrusu ben koltuk diyemiyorum şu hali ile neden derseniz?? Üzerinde işçilik varmı yokmu görebilmek için yani murç izlerini görmemiz gerek... Murç izleri görülmüyor. Bana doğal geldi .yinede temizlenip bakılırsa belki izler çıkar. Ustalarım bir baksınlar fikirleri değişik olabilir.
Teşekkürler bana da doğal geldi ama ilgi mi çekti bölge de birde temizleyip bakarım

dardanos

Bakmakmı görmekmi
Süper Moderatör
@Bosnich kardeşim yinede içimizde uhte kalmasın seninde gönlün kırılmasın diye bir koltuk da civarında olması gereken bir kaç şey söylemek isterim. Öncelik işçilik tabiki sonra bunun sağın solunda bir birine yaslanmış kayalar arkasındaki yüksek yerde yığma nadiren karşısında. Yakınlarında kale.
ve lakaplı bir mevki. Akarsu var ise şelalesi .Buraya oturunca yön güney olmalı doğusunda batısında işaretler olmalı.. Bu koltuğa oturunca sağ yöne bakınca tepe olacak mesafelidir onun solunda kayalık tepe senin baktığın koltuğun karşısı bir üçgen oluınca ortada kalan yer eski yaşam yeridir. Koltuğa yakın kare yada üçgen taş yada .çOk yaşlı ağaç var ise onun dibindeki üstü yuvarlak gibi kayanın altı vs vs vs uzar gider bunlardan hangileri var sizde??