Dedektorburada Banner Mobile

Küçük koltuk

Dedektorburada Banner Mobile

Alper22

Member
Ustalar buraya tam bir çakmak genişliğinde bir koltuk oyulmuş.Taş küçük ama köklü.Koltuğun sol çaprazında 15 metre karşısında 60 x 60 iki tane kare şeklinde çökme var.Bulunduğu tepenin hemen yanından dere geçiyor.Dereyle arası 200 metre kadar.Sizce anlamı ne olabilir

Ekli dosyalar

OZY.YA

Moderatör
Moderatör
bu taş ile ilgili yorum geleceğini sanmam bu denli küçük oyma bir anlam ifade etmiyor bana göre diğer ustalar ne yorum yapar bilemem ama bahsettiğin yeri fotoğraflarsan yorumlar da gelecektir

28karayel28

Moderatör
Moderatör
Bu kadar küçük koltuk olacağını sanmıyorum, koltuk değilde mezar için yapılmış veya yarım bırakılmış bir şey olabilir, öncelikle oyma yönünde mezar arayınız.

Alper22

Member
Tam bir koltuk
Bu kadar küçük koltuk olacağını sanmıyorum, koltuk değilde mezar için yapılmış veya yarım bırakılmış bir şey olabilir, öncelikle oyma yönünde mezar arayınız.
Tam bir koltuk şeklinde çok düzgün oyulmuş.Bilgi için teşekkürler

Alper22

Member
Şöyle düşün kimin mabadı oraya sığar. Taş doğal
Birinin mabadının sığması şart değil işaret amaçlı çok küçük koltuklar olabiliyor.Taş kuru olduğu için tam anlamıyla net değil fotoğraflarda.Jilet gibi düzgün kesilmiş tam bir çakmak genişliğinde bir koltuk

james

Aktif Üye
Birinin mabadının sığması şart değil işaret amaçlı çok küçük koltuklar olabiliyor.Taş kuru olduğu için tam anlamıyla net değil fotoğraflarda.Jilet gibi düzgün kesilmiş tam bir çakmak genişliğinde bir koltuk
Kardeşim umarım muvafık olursun. Hayallerine kavuşursun.

Alper22

Member
Ustalar buraya tam bir çakmak genişliğinde bir koltuk oyulmuş.Taş küçük ama köklü.Koltuğun sol çaprazında 15 metre karşısında 60 x 60 iki tane kare şeklinde çökme var.Bulunduğu tepenin hemen yanından dere geçiyor.Dereyle arası 200 metre kadar.Sizce anlamı ne olabilir
Karşısındaki çökmeler

Ekli dosyalar