Elbette ki nasip kader denilen şey var. İnanmayan kafir olur bizler Müslümanız. Ancak, şöyle bir şeyde var. Nasip kader ve eşittir sebeplere sarılmak. Bu makine nasıl alınabilir 1 ittifakla. 3 küçük yerlere ittifak bir şey çıkınca. 3 belki aramızda zengin olan vardır

Benim böyle bir makinam olsa asla kiraya vermem. Niyemi insanlar ile uğraşmam. 300 civarı yerimiz var arkadaşlarla beraber. Bazılarının resmini bile çekemedim yanlış anlaşılmasın diye, bariz işaretli yerler. Koç Kafalı, koltuklu, yılanlı, balıklı, köpek pençeli,kılıçlı vesaire. Hani işaret derler ye onların olduğu yerlerde biliyorum. Ücgen yaya ile yapı işaretleri falan.4 tane üst üste üçgen kaya bulduk oda işareti idi, daha sonra odayıda bulduk. Duvarının kalınlığı nerdeyse 1 buçuk metre. İçine girdik, sonuç yok. Neden, her yerden su geliyordu,
Ekli dosyayı görüntüle 81873 Ekli dosyayı görüntüle 818743 tane su motoru getirdi bir ekip. Yine sonuç yok.Çünkü su tuzakları terazili idi. Ve en sonunda patladık odanın üstünü içine kimse düşmesin diye kapadık. 3 aylık bir ekip çalışması güm. Kaderde yazılı olması elbet en büyük kriter. Ancak, insan başarabileceği işe girmeli, başaramayacağı işe girmemeli. Ben değil ama, tanıştığım ekip haddini aşan bir işe girdi ve gümledi. O yüzden ittifak yapmak iyidir, ancak hep garibanlar ittifak yaparsa hiç bir şey değişmez. İmkanları ve kararlığı olan biri ile ittifak yapmanızı tavsiye ederim....