Dedektorburada Banner Mobile

Proton elic rn 5 görüntü analiz

Dedektorburada Banner Mobile

Bluecat

Aktif Üye
Kirmizi yerde bi anomali algılamış yani degerli bir metal. Aynı yeri farkli acıyla tekrar tara sağda guclendir ayarını biraz düşür ve sonuc hala kirmizi geliyorsa dikkate alınacak birsey olabilir.

Grikurt28

Yeni Üye
Ustalarım selamun aleykum aldığım değer sizce güzelmidir analizini yapa bilicek birisi varmıdır
Skala deği yüksek vermiş görülüyor. Bu cihazı kullanan biri değerli metali bilir anlar.. her adam bu cihazı kullanamaz..en iyi metal bulan cihazdır..ve pahallıdır.. mavi yerler boşluk su dolu.kırmızı yerler metal olasılığı yüksek... burası nedir define yerimi.eski yerleşim yerimi nedir.. rastgele tuttuğun yermi.. 2 metre 78cm vermis derinliği.

Gönül_Eri

Moderatör
Moderatör
Ustalarım selamun aleykum aldığım değer sizce güzelmidir analizini yapa bilicek birisi varmıdır
Mavi boşluk verilerinden soldaki simetrik çıkmış bana mezar boşluğu gibi geldi. Çekimleri önce havada sonra milde yap ki doğru çekim oluşsun. Ayrıca soldaki değerlerin başlangıç noktası yukarı aşşa ibrenin orta kısmından başlamalı, yani değerler yukarıya ve aşşa doğru vermeli. Kırmızı yıldızla ilgilenme paslı metal der geçerim. Oda metalse. Aynı noktaya sekiz on farklı çekim yap ve en az 5 den kıymetli görüntü birbirine yakın görüntüler almalısın. Kardeşim bu cihazı en az 10 farklı şehirde kullandım ve birine sinirimden elimden çıkardım. Cihaz boşluğu kaçırmaz. Verilerini de sana okuruz elimizden geldiği kadar...

dadas_25

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Malesef bence cihaz çöp bir cihaz niye dersen denemesi bedava ayn ı noktayı 3 farklı yönden çekersen her seferinde sana farklı görseller sunacaktır ve hiçbir verisi bir diğeriyle tutarlı olmayacaktır.