D Delioglan1983 Member Katılım 17 Eyl 2020 Mesajlar 70 Tepkime puanı 20 Puanları 3 17 Ağu 2022 #1 Arkadaslar dün spariş verdim umarım boşa para vermemisizdir kullanan arkadaslar yada bilgisi olan arkadaslardan yorum bekliyorum a. E. O
Arkadaslar dün spariş verdim umarım boşa para vermemisizdir kullanan arkadaslar yada bilgisi olan arkadaslardan yorum bekliyorum a. E. O
T Tepegöz Aktif Üye Katılım 28 Haz 2022 Mesajlar 103 Tepkime puanı 46 Puanları 4 17 Ağu 2022 #2 Delioglan1983' Alıntı: Arkadaslar dün spariş verdim umarım boşa para vermemisizdir kullanan arkadaslar yada bilgisi olan arkadaslardan yorum bekliyorum a. E. O Genişletmek için tıkla ... Sipariş vermişse hayırlı olsun diyelim ama sipariş etmeden önce , paylassaysin doğru bilgiler alirdin
Delioglan1983' Alıntı: Arkadaslar dün spariş verdim umarım boşa para vermemisizdir kullanan arkadaslar yada bilgisi olan arkadaslardan yorum bekliyorum a. E. O Genişletmek için tıkla ... Sipariş vermişse hayırlı olsun diyelim ama sipariş etmeden önce , paylassaysin doğru bilgiler alirdin