Nadas Member Katılım 20 Ocak 2024 Mesajlar 49 Tepkime puanı 43 Puanları 3 11 Ağu 2024 #1 Selamın aleyküm uzun süredir marco ustam gözükmüyor nasılsın saygı değer ustam
R ramboalibayburd Member Katılım 28 Tem 2024 Mesajlar 42 Tepkime puanı 28 Puanları 3 11 Ağu 2024 #2 Nadas' Alıntı: Selamın aleyküm uzun süredir marco ustam gözükmüyor nasılsın saygı değer ustam Genişletmek için tıkla ... aleykümselam kardeşim onun yerine ben bakmaktayım saygılar sana olsun
Nadas' Alıntı: Selamın aleyküm uzun süredir marco ustam gözükmüyor nasılsın saygı değer ustam Genişletmek için tıkla ... aleykümselam kardeşim onun yerine ben bakmaktayım saygılar sana olsun
Nadas Member Katılım 20 Ocak 2024 Mesajlar 49 Tepkime puanı 43 Puanları 3 11 Ağu 2024 #3 ramboalibayburd' Alıntı: aleykümselam kardeşim onun yerine ben bakmaktayım saygılar sana olsun Genişletmek için tıkla ... Öncelikle hatrın var olsun benim abim varol bende sana teşekkürlerimi bildirerek söylüyorum marco ustam uzun süredir gözükmüyor bir halini hatrını soruyum dedim.
ramboalibayburd' Alıntı: aleykümselam kardeşim onun yerine ben bakmaktayım saygılar sana olsun Genişletmek için tıkla ... Öncelikle hatrın var olsun benim abim varol bende sana teşekkürlerimi bildirerek söylüyorum marco ustam uzun süredir gözükmüyor bir halini hatrını soruyum dedim.