selamünaleyküm

usaklar ben bir adamı arıyordum kusura bakmazsınız. yardımcı olabilecek varmıdır haritalarla ilgilenir

gizemli 34

Bilgili Üye
Harita derken define haritasımı tarihi coğrafya haritasımı eski yerleşim haritasımı hangisinin uzmanını arıyosun

Hoş geldiniz. Nasıl bir adam arıyorsunuz biraz açarmısınız
hoşbuldum hocam. kendisi benimle görüştü hatta iyi parada verdim harita siparişi için bana bu site adresini verdi çizip göndereceğim burdan diye benim site hesabım yoktu hiç aklımada gelmedi adamı bulamıyorum şimdi böyle işle ilgilenen bildiğiniz adam varsa belki o olabilir diye rahatsız ettim sizi kusura bakmayın. uzun saçlı zenci adam benim memlekette pek böyle tipler yok adam buhar oldu gitti sanki etrafa soruyorum herkes suspus adam çok belli zaten görülse akılda kalır. gereksiz bela oldu başıma

Harita derken define haritasımı tarihi coğrafya haritasımı eski yerleşim haritasımı hangisinin uzmanını arıyosun
hertürlüsünü yapıyor herhalde bu adam arşivden zihin gücüyle kağıda aktarıyormuş zaten önceki mesajımda anlattım garip bi adam benim istediğim toprak altı ürünler için ama herif kayıp işte

Vikvik.

Member
Soğuk su iç. sorması ayıp ama iyi para ne kadar vermiştin.

atasdibi

Bilgili Üye
hoşbuldum hocam. kendisi benimle görüştü hatta iyi parada verdim harita siparişi için bana bu site adresini verdi çizip göndereceğim burdan diye benim site hesabım yoktu hiç aklımada gelmedi adamı bulamıyorum şimdi böyle işle ilgilenen bildiğiniz adam varsa belki o olabilir diye rahatsız ettim sizi kusura bakmayın. uzun saçlı zenci adam benim memlekette pek böyle tipler yok adam buhar oldu gitti sanki etrafa soruyorum herkes suspus adam çok belli zaten görülse akılda kalır. gereksiz bela oldu başıma
Elin yabancısı bile kandırmış, ne diyelim helal olsun zenci arkadaşa

bozoklu

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Elin yabancısı bile kandırmış, ne diyelim helal olsun zenci arkadaşa
Helal olmasın. Haram olsun. @ramboalibayburd kardeşimize geçmiş olsun. Herkese güvenilmemesi için bir ders. Hocayım diyen sahte şifacalardan, define işlerinden anlarım diyenlerden çok sahtekar çıkar. Bu tip işlerde çok iyi araştırıp 2 kere düşünün para vermeden önce.