Gönlümüzün istediğini yazdık ama hayat da tekerrürden ibaret, doğru söylüyorsun.Bu arkadaşa çok ders olacağa benzemiyor ama öyle olsun diyelim
değerli kardeşim.sen ,ben,o , önemli değil.bu hepimiz için geçerli.insanın bi gaflet anı oluyor işte.sen ol bi bbaşka arkadaşımız olsun.böyle şeyleri duyunca üzülüyoruz,sözde bizler müslümanız değilmi.içimizden böyle şahsiyetsizler çıkıyor maalesef.tekrar geçmiş olsun.bu medeni cesaretinden dolayı şahsına teşekkür ederim.inşallah birdaha böyle şeyler olmaz.uyanık olmalıyız.bir işin içinde para para para varsa iki kere düşünmeliyiz.?????????sağolun hocam
ustam yeni okudum,hayır mı.(DEFİNECİ KUŞ.)?????????Sözümü geri alıyom. akıllıca duracaksan dur @ramboalibayburd yada defineci kuş. yoksa hemen postalarım.
Günaydın Sayfanın başına bakın.ustam yeni okudum,hayır mı.(DEFİNECİ KUŞ.)?????????
hoşbuldum abicimHoşgeldin kardas
tüm samimiyeti ile hoş geldin mesajını vermiş.root ustam .verdiğin cevaba üzüldüm.hadi yanlış yazdın ,farketmedin diyelim.bi düzeltiver be kardeşim.(abiciğim.)veya (abim).tşk.ederim.hoşbuldum abijjim