selamünaleyküm

USTALAR USTACANLAR geri geldim hoşgeldim hoşbuldum sağolun beni iyi ağırladınız özleyenleriniz varmış hepinize teşekkürler hastanemden yeni çıktım telefonu alır almaz girdim buraya. burada olduğum sürece size yardım etmeye devam edeceğim aldığım eğitimler sonucunda. @eser34 @spyfrs @uçanhollandalı @Tepegöz ve adını unuttuğum bütün ustalara selamlar. defineci kuşu satmaktan vazgeçtim serbest gezdiğim sürece beraber gezeceğiz. tekliflere açığım
definecikuş.jpg

kabakburgiba

Operatör
değerli kardeşim.sen ,ben,o , önemli değil.bu hepimiz için geçerli.insanın bi gaflet anı oluyor işte.sen ol bi bbaşka arkadaşımız olsun.böyle şeyleri duyunca üzülüyoruz,sözde bizler müslümanız değilmi.içimizden böyle şahsiyetsizler çıkıyor maalesef.tekrar geçmiş olsun.bu medeni cesaretinden dolayı şahsına teşekkür ederim.inşallah birdaha böyle şeyler olmaz.uyanık olmalıyız.bir işin içinde para para para varsa iki kere düşünmeliyiz.?????????

abijanlar beni ne olarak görüyorsunuz anlamıyorum böyle davranmaya devam ederseniz forumu terk ederim ciddiyim

dardanos

Bakmakmı görmekmi
Süper Moderatör
@kabakburgiba sevgili Ustam Selamun aleyküm. Bu kardeşimiz espriyi seviyor herhalde sizin dediğinizi ben yaptım o kelimeyi düzenledim.. Bilmiyorum belki de sevgili @root kardeşim ile iletişimi çok iyidir. Hele ROOT ustamızın tepkisini bekleyelim. Bu arada siz nasılsınız sevgili @kabakburgiba ustam