Dedektorburada Banner Mobile

Sirali 3 oyma

Dedektorburada Banner Mobile

KANAS_USTA

Yeni Üye
oymaların baktığı İleri yöne doğru ilerle.
Yaklaşık 10 m ileri. Tünel girişi veya derin bir oda var. İşaretin yaklaşık 1 m çevresinde yine küçük bir emanet olur.

T...Men

Bilgili Üye
Sarp biraz yuksek bir kayada, bu oymalar siradan mezarlarmi yoksa deger arz edermi ?
Ustam bana kizacagini biliyorum ama bu oymalarda el isciligi olduguna pek kendimi inandiramadim (Bazi kirecli kayalarin olusumu sirasinda araya sikisan daha sert yapili taslar yipranma veya kayanin erezyonu sonucu bulundugu yerde cikar veya birileri o sert taslari cikarir). Yinede kirmizi ile isaretledigim yerde oymalar varsa o yonu arastir derim.

IMG-20230930-WA0001.jpg

Neverloss

Yeni Üye
Ustam bana kizacagini biliyorum ama bu oymalarda el isciligi olduguna pek kendimi inandiramadim (Bazi kirecli kayalarin olusumu sirasinda araya sikisan daha sert yapili taslar yipranma veya kayanin erezyonu sonucu bulundugu yerde cikar veya birileri o sert taslari cikarir). Yinede kirmizi ile isaretledigim yerde oymalar varsa o yonu arastir derim.

Ekli dosyayı görüntüle 317974
Usta sana niye kizalim biz hayel kurma degil gercegi gorme pesindeyiz.

Önce Nasip

Member

Ekli dosyayı görüntüle 317974
Bazen de yapılan oymalar kaya yapısına bağlı olarak zaman içinde erozyona uğrayabiliyor.