TARİHİ NEDİR ÜSTATLAR yardım

edirne22

Editör
imitasyon değil üstadım 2.5 mtreden cıkardım Allahın Adını veririm.
öyle diyorsan öyledir,
benim imitasyon deme sebebim, ilk resimdeki kenar fazlalığı. bir yüzünü tam ortalayamamışlar demek ki...
çok fazla dışarı taşmış, hatalı basım diyelim o zaman

Şahmaran41

Member
öyle diyorsan öyledir,
benim imitasyon deme sebebim, ilk resimdeki kenar fazlalığı. bir yüzünü tam ortalayamamışlar demek ki...
eger biri oncden kazıp koymadıysa ki toprak dogal hiç ellenmemis Bulur bulmaz buraya resmi paylastım

Şahmaran41

Member
öyle diyorsan öyledir,
yani kim ne dersen desin ben anlamadığım içn direk buraya sormak istedim. tek tek chazı sinyal verdi cok ince . he biri daha onceden kazıp koyar mı kım neden 2. kusur metreye tek para koyar

Cann

Operatör
Bizans sikke o cihazın markası nedir iyiymiş

Şahmaran41

Member
Bizans sikke o cihazın markası nedir iyiymiş
reisim sinyalı değil sikkeyi 2.kusur metreden sans eseri aldım. 50 cm de bir cihaz tutuyorum. ince bi ötme yapınca haliyle o dernlikte bişey aranmalı ıkı uc darbe atıp poınterle aldım

Maaradamı

Member
Yanlış anlama sadece merak ediyorum, 2 metreyi sana kazdıracak sebep neydi?? Cevaplarsan sevinirm
Çünkü tamam, olur minerale denk gelirsin, mineral dağılır seste gider. 2 mt. kazacak sabır, maşallah 👏

Şahmaran41

Member
Yanlış anlama sadece merak ediyorum, 2 metreyi sana kazdıracak sebep neydi?? Cevaplarsan sevinirm
Çünkü tamam, olur minerale denk gelirsin, mineral dağılır seste gider. 2 mt. kazacak sabır, maşallah 👏
estagfrullah 2 mt bana kazdıran Gpr alan taraması ile yere bakıp buradan gir diyen Tecrubeli bi abimiz sağolsun.