Taş ne işareti olabilir
Ekli dosyalar
-
5.2 MB Görüntüleme: 96
Ne. Figürü bu hocam taş yıgma üzerindeBu taşın altına doğru değerli tespiti yapmaya çalışın. Haricen figür baş istikametinde 100 adım kadar uzaklıkta büyük çevirme ve ortasında yığma var mıdır.
Burdan büyük bir çay akıyor çayın karşısına bakacazYığma burada bütün işin orada ama belki bu kayanın dibinde kendisinde malzeme olabilir cihaz ile teyit etmen şart
Burdan büyük bir çay akıyor çayın karşısına bakacaz
Kesik insan başıdır Bir gözü kör bir gözü çıkartılmış Ender bulunan işaretlerden bir tanesidirROOT Üstadım dediği gibi.
Kesinlikle ve kesinlikle yığmayı anlatır ve define işaretidir görme işaretidir Esas bu taş devrilmiş başı kesik insan başıdır 4 çevreyi uzakta yakın resimleyin 10 15 tane resim koyun bakalım ne görebileceğiz nadiren üst tarafta bulunur genelden alt kısmı da bulunur
Kesik insan başıdır Bir gözü kör bir gözü çıkartılmış Ender bulunan işaretlerden bir tanesidirROOT Üstadım dediği gibi.
Kesinlikle ve kesinlikle yığmayı anlatır ve define işaretidir görme işaretidir Esas bu taş devrilmiş başı kesik insan başıdır 4 çevreyi uzakta yakın resimleyin 10 15 tane resim koyun bakalım ne görebileceğiz nadiren üst tarafta bulunur genelden alt kısmı da bulunur