r.demirtas60@gm
Member
Benim görüşüm gözetleme kulesi olabilir bölgeye hakim tepeler secilmis
Her zaman hatirlatmakta fayda var.Bilgileri vardır çünkü sayburc ve mendik tepe kuş uçuşu tam ortası
Ama tarihcesi onemli neolitik donem ise, degeri buyuk olur (yani organize ordu var demektir).Benim görüşüm gözetleme kulesi olabilir bölgeye hakim tepeler secilmis
Hocam konumu size atayım siz bildirin hem bir arkeolog olarak sizin isminiz tarihe geçsinBana gore yetkililere bildirmen iyi olacak, eger neolitik doneme aitlerse ulkemize faydasi daha cok olur.
Iki acidan da bu olusumlar cok onemli (eger neolitik doneme aitlerse). Eger mezar iseler, o donemde bu sekil gomu ilk olur.
Yok eger savunma veya gozetleme kuleleri ise; askeri acidan ilk oranize topluluk olur.
Her acidan bulgularin bolgen icin cok onemli olabilir.
Tamam ben yaparim, ama lokasyon bilgileri yetersiz tam yerini (enlem ve boylamlarini veya GPS konumunu) gonder. Resimleri konundan alirim.Hocam konumu size atayım siz bildirin hem bir arkeolog olarak sizin isminiz tarihe geçsin
Tamam ben yaparim, ama lokasyon bilgileri yetersiz tam yerini (enlem ve boylamlarini veya GPS konumunu) gonder. Resimleri konundan alirim.
Not: Unlu olmak icin degil, bolgen icin devreye girecegim.
Tesekkur ederim kardesim,![]()
Google Maps
Find local businesses, view maps and get driving directions in Google Maps.maps.app.goo.gl
Tum bilgileri muzeler genel mudurluguyle paylastim, bakalim ne olacak!... Hayirlisiyla,Eyw hocam