Sevgili kardeşim bu kayayı görünce aklıma Tıpkı kendi ziyaret ettiğim bir yer geldi aklıma. Kayaların boyutu ve bölgeler yerler değissede ritüeller hep aynıdır. Burası bir sunum yeri. Üstteki sunağindan yerdeki sunağina ve alındaki oymaya kadar her şey aynısı. Bu çevrede mezarlık alanı için toplu sunumların yapıldığı yerdir.bu kayanın kendisi dahil çevredeki diğer kayalar iyice araştırılmalıdır. İşlem görmüş kayalar yani el ile üzenleri taşlaşmış yada sunak olan kayalar bakılmalı benim yerim akar suya çok yakın idi açılmış mezar bu sunum yerinin güney batısına doğru ve 30 yada 40 adımda idi şimdi net hatırlamiyorum. Lakin tabi bu çevrede bu mezarlar tek değildir iyi bir arge yapınız ve hep aynı açıdan resim ile değilde bu kayanın dört bir yanından ve çevresinde resimlerseniz daha iyi yardım alırsınız. İşaretleriniz çok güzel inşallah açılmamış dır. yerleriniz .dediğim gibi resimleri çoğalt. Birde burada başka bir kayada bu kayaya uzakta olabilir bu alanın bir mezarlık alanı öldüğünü belirten sıralı oymalar olacak.çünki o çağlarda o sıralı oymaları görenler cevrede bir mezarlık alanı olduğunu anlasınlar diye yapılır o sıra oymalar. Bol sanslar