Dedektorburada Banner Mobile

Ustalar üçgen işareti var sizce giriş nerde ?

Dedektorburada Banner Mobile

Hookook

Aktif Üye
Eski kurumuş bir şelale yatağı var Kaya'nın yüzünde üçgen işareti var belirgin olsun diye çobanın birisi kırmızıya boyanmış 😅 Sizce mahzeni mi işaret ediyor varsa Kaya'nın icinde midir yoksa toprak içinde bir odada mi fikirleriniz altın değerinde selametle...

Ekli dosyalar

Hookook

Aktif Üye
Bu üçgenin sağ tarafında göze carpan bir işçilik var onun hizasında yapı duvar olmayan bir boşluk alıyorum iki metre uzunluğunda ve derenin tam içinde kroki olduğunu düşündüğüm bir işaret var yorumlarınızı bekliyorum

Ekli dosyalar

Gönül_Eri

Moderatör
Moderatör
Ustam üçgeni yalın haliyle görseydik yönü nereye verdiğini de yorumlardik. Resimleri bir bütün halinde incelediğimde üçgen olası duruyor. Ya sol kaya dibinden yada sağ taraf Kaya dibinden açarak iniyorsunuz Mahzeni alttan Kaya içinde olur bu üçgenin.
Sağ tarafta Kaya dibinde yapıştırma Kayalar görüyorum eğer gözlerim beni yaniltmiyorsa. Ordan direk işleme alın...

Hookook

Aktif Üye
Ustam üçgeni yalın haliyle görseydik yönü nereye verdiğini de yorumlardik. Resimleri bir bütün halinde incelediğimde üçgen olası duruyor. Ya sol kaya dibinden yada sağ taraf Kaya dibinden açarak iniyorsunuz Mahzeni alttan Kaya içinde olur bu üçgenin.
Sağ tarafta Kaya dibinde yapıştırma Kayalar görüyorum eğer gözlerim beni yaniltmiyorsa. Ordan direk işleme alın...
Ağzına sağlık ustam bende sağdaki kayalarda işçilik gördüm zaten o sağdaki kayaların onunde boşluk veriyor çubuklar direkt kayaya sıfır bir giriş değilde önünden iki metre ilerden içeriye doğru giden boşluk alıyorum ama kaya boşluğu olmasından şüpheleniyorum lakin sadece orda alıyorum boşluğu ekipman eksikliğinden dolayı netleştirmekte sıkıntı yaşıyoruz yeraltı görüntülemede boşluk alır miyiz bilmiyorum ama eğer kayaya sıfırsa girişi zaten çekim atılamaz tahmini derinlik ne olabilir ustam

Gönül_Eri

Moderatör
Moderatör
Ağzına sağlık ustam bende sağdaki kayalarda işçilik gördüm zaten o sağdaki kayaların onunde boşluk veriyor çubuklar direkt kayaya sıfır bir giriş değilde önünden iki metre ilerden içeriye doğru giden boşluk alıyorum ama kaya boşluğu olmasından şüpheleniyorum lakin sadece orda alıyorum boşluğu ekipman eksikliğinden dolayı netleştirmekte sıkıntı yaşıyoruz yeraltı görüntülemede boşluk alır miyiz bilmiyorum ama eğer kayaya sıfırsa girişi zaten çekim atılamaz tahmini derinlik ne olabilir ustam
3 metreyi geçmez gibi duruyor coğrafyayı ele aldığımız da. Bu tarz girişler 1 metreden başlar maksimum 5 metreye ulaşır. Oda zaruri hallerde. Dışardaki taş artıkları nereden atılmış ? Birileri çalışma mi yapmışlar ? Yoksa ordamiydi bu taşlar

Gönül_Eri

Moderatör
Moderatör
Bu arada ilk gördüğümde dikkatimi çeken yeri de çizmeden geçemiycem. Üçgenin yönü de çizime göre buraya atıfta bulunuyor. Kapalı mağara ve para işareti de var...

Hookook

Aktif Üye
Bu arada ilk gördüğümde dikkatimi çeken yeri de çizmeden geçemiycem. Üçgenin yönü de çizime göre buraya atıfta bulunuyor. Kapalı mağara ve para işareti de var...
Ustam burası kurumuş da olsa dere yatağı lakin yağışların bol olduğu dönemlerde yukarda çalışma yapanların harfiyatlarını getirmiş olması bariz şelalenin ust taraflarında bilinçsiz çalışmalar yapılmış bu bölge genel olarak sonuç elde etmenin zor olduğu bir bölge krom madenine çok sık rastlanıyor birde eklemek istediğim bir şey var buraya 50 mt uzaklikta iki tane yayılmış halde yığma var yapı vs hiçbir şey vermiyor çubuklar ama cihazlar dolgu veriyor erozyonla dolgu oluşmuş olabilir mi bu da merak konusu.