Ustalarım bilginize ihtiyacım var

aslanbey

Bilgili Üye
Ustalarım facede define gurubunda yer bakan biriyle konuştum mala tarzı dedektörüm var dedi yerde sürüyor aleti 20 bin tl kira 4 yere bakacak ve var dedim yerden çıkmazsa paranı almam dedi ve açarken yanımda yer alcak bu şahıs bilgisi olan varmı acaba

Hookook

Aktif Üye
Ustam bildiğim kadarıyla yardımcı olayım
Mala dediğin o cihaz tekerlekli üst segment bir yeraltı goruntuleme cihazı ve bu cihazla yer açıp ekmek yiyenleri de çok gördüm birsey olmayan yere burda şu kadar altın var ama 10-15 mt de diyip haram lokma yiyenleri de gördüm naçizane tavsiyem gelecek adamı tart konuşmasını hareketlerini vs çünkü o cihazı öğrenmesi için derslere vs girip eğitimini alması gerektiğini biliyorum rastgele

Cann

Operatör
Ustalarım facede define gurubunda yer bakan biriyle konuştum mala tarzı dedektörüm var dedi yerde sürüyor aleti 20 bin tl kira 4 yere bakacak ve var dedim yerden çıkmazsa paranı almam dedi ve açarken yanımda yer alcak bu şahıs bilgisi olan varmı acaba

Daha önce yaptığı çalışmaları var mı sen deki yerlerde çıkar mı çıkmaz mı bu adamlar ne kadar güvenli

aslanbey

Bilgili Üye
Daha önce yaptığı çalışmaları var mı sen deki yerlerde çıkar mı çıkmaz mı bu adamlar ne kadar güvenli
ustam facede açtırdığı yerlerin 2 tane videosunu gördüm
Adam diyorki ayın 29 aksaray 30 kayseri 31 yozgat 1 desivas mesela yer bakıtacaklar ulaşsın bana diyor

aslanbey

Bilgili Üye
Ustam çubukla beceremedik birde makina ile deneyelim dedim

Cann

Operatör
ustam facede açtırdığı yerlerin 2 tane videosunu gördüm
Adam diyorki ayın 29 aksaray 30 kayseri 31 yozgat 1 desivas mesela yer bakıtacaklar ulaşsın bana diyor

Tamam kardeşim inşaallah olur
Zaten tespit yapamazsa ödeme yok rastgele

atasdibi

Bilgili Üye
Açarken yanında olacaksa sorun yok. Benim işim var deyip parayı alıp gidecekse sıkıntı olur

aslanbey

Bilgili Üye
Bana bende yanında olacağım dedi bir yamuk yapmassa tabi