yaw sit down please.Geçmiş olsun usta,peki Adrasan in ne tarafını yada köyünü özellikle gezip dolaşalım?
yaw sit down please.Geçmiş olsun usta,peki Adrasan in ne tarafını yada köyünü özellikle gezip dolaşalım?
Yaşayaw sit down please.
Ustam otur oturduğun yerde diyorsun da,ha olur ya buralarda bir yerde ,bir arsa alırım sonra en yakın yerde rahatça çalışırım.bir de 2 ay boş boş oturmayayim diyorumyaw sit down please.
Yarın inşallah Çıralı ya gidecem de,olymposa gidermiyim bilmem usta
Estağfurullah ustam.otur oturduğun yerde ne demek haddimiz değil.sadece tehlike adına yazdım Turko ustamın çektiği eziyeti okudunuz.Allahım rast getirsin.Ustam otur oturduğun yerde diyorsun da,ha olur ya buralarda bir yerde ,bir arsa alırım sonra en yakın yerde rahatça çalışırım.bir de 2 ay boş boş oturmayayim diyorum
Sit down please,oturun lütfen demek ya ,ben de ona binaen demek istediniz sandım usta, eyvallahEstağfurullah ustam.otur oturduğun yerde ne demek haddimiz değil.sadece tehlike adına yazdım Turko ustamın çektiği eziyeti okudunuz.Allahım rast getirsin.
Hayırlı olmuş sevaba girmişsin gariban askere yaramış2010 senesinde orada bir işlem yaptım jandarma adrasanin göbeğinde geleni gideni görür. Çok zor yerdir orası. Bana 30 takım yastık pike çarşaf a ve battal boy ıkı tepsi baklavaya mal oldu ona göre gez dolaş![]()
Havacı botunu aldım amaHayırlı olmuş sevaba girmişsin gariban askere yaramış