M mslmerbay Yeni Üye Katılım 17 Nis 2021 Mesajlar 3 Tepkime puanı 0 Puanları 1 13 May 2024 #1 Selam arkadaşlar iyi forumlar. Gradyometre data çıktısı v3d, Fakat voxlerde açamıyorum sadece okm'de kullanabiliyorum. Açmanın bir yolu var mı acaba ?
Selam arkadaşlar iyi forumlar. Gradyometre data çıktısı v3d, Fakat voxlerde açamıyorum sadece okm'de kullanabiliyorum. Açmanın bir yolu var mı acaba ?
eser34 Nasip Vaktine Esir... Moderatör Katılım 5 Eyl 2017 Mesajlar 1,820 Tepkime puanı 1,918 Puanları 20 Konum Sirbistan 13 May 2024 #2 Kardeşim dosyayı csv ye çevirmen gerek o da ne yazık ki mümkün değil. Çekim yaparken kaybedilecek dosya uzantısını değiştirebiliyorsan ancak o şekilde olur. Kendin de aramak istersen v3d to voxler olarak arayabilirsin nette. Selametle..
Kardeşim dosyayı csv ye çevirmen gerek o da ne yazık ki mümkün değil. Çekim yaparken kaybedilecek dosya uzantısını değiştirebiliyorsan ancak o şekilde olur. Kendin de aramak istersen v3d to voxler olarak arayabilirsin nette. Selametle..