wc

diverman

Yeni Üye
merhaba,
biraz konuları aradım, bilgi bulamadım
Trakya'da köyün eski ağasının evini almış arkadaşım, söylenti o ki evin avlusunda eski tuvalet var sözde adam zamanında tuvalete saklamış altını
Karşılaşan var mı? derinde mi olur, pisliğin içinde mi? taşın altında mı veya wc ye define saklanır mı? Sadece söylenti midir?
arkadaşın umrunda değil ev orada git ne yaparsan yap diyor ben ise şimdiden hayal kurmaya başladım

diverman

Yeni Üye
mantıklı ama kimsenin aklına gelmez bakmak

merhaba,
Trakya'da köyün eski ağasının evini almış arkadaşım, söylenti o ki evin avlusunda eski tuvalet var sözde adam zamanında tuvalete saklamış altını
Karşılaşan var mı? derinde mi olur, pisliğin içinde mi? taşın altında mı veya wc ye define saklanır mı? Sadece söylenti midir?
arkadaşın umrunda değil ev orada git ne yaparsan yap diyor ben ise şimdiden hayal kurmaya başladım
abijjan bende zamanında çeşme kazardım tarihi hela bulmuş iken kaçırma bence yık evi bende eskiden senin gibiydim heygidibe yapma deseler bile parçalardım. yık ortalığı benimde canım çekti teşekkürler🐍🐍🐍 selamlar🦍🦍🦍

yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir isteyen dikkate almasın esenlikler selamlar🫡

denizcan

Yeni Üye
Bence söylenene kulak as git boka girmeden alet tut imkanin varsa ödünç felan bul birinden kolay gelsin

eser34

Nasip Vaktine Esir...
Moderatör
Zamanında Rum ve Ermeni tebaası bu tarz yerlere saklantı yapmıştır, doğrudur, karşılaştığım da olmuştur Balıkesir bölgesinde. Askerler buraya bakmazlar, pisliğe bulaşmazlar mantığı ile yapılmıştır ki başarılı da olmuştur. Hala duruyor mudur orasını kimse bilemez. Derinde olmaz, sağlam bir dedektör halleder.

dardanos

Bakmakmı görmekmi
Süper Moderatör
Benim kendi mahallemde bile böyle bir söylenti var eski Ermeni evinde. Yani neden olmasın?????

eser34

Nasip Vaktine Esir...
Moderatör
2. Ve 4. Resmi gölge de ıslatıp kurutmaya yakın çeker misin lütfen. Hiç belli olmuyor, bir anlayalım bakalım nedir ?

nik

Süper Moderatör
Süper Moderatör
merhaba,
Ustam pisliğin içinde olmaz derim ama sağında,solunda,altında önünde bakılır.
Köyed olduğu için kanalizasyon sistemi yoktur büyük itimale giderin toplandığı yer kuyudur çubuk yada dedektör ama dedektörleri bazıları gaza duyarlıdır kuyu çeker yanılmayasın haberin olsun.
Saklama mantığı yoktur her yerde olabilir bol şans.

nik

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Değerli ustalarım sözlerimizi dikkat edelim siteye zarar verebiliyor .
Kırmak,dökmek,parçalamak ve kazmak gibi kelimeleri kullanmayalım .