B bypros Yeni Üye Katılım 17 Eki 2025 Mesajlar 16 Tepkime puanı 1 Puanları 1 Bugün 10:12 #1 50-60 metre ötede bu kaya mevcut Konu hakkında düşünceleriniz nelerdir Son düzenleme: Bugün 10:48
B bypros Yeni Üye Katılım 17 Eki 2025 Mesajlar 16 Tepkime puanı 1 Puanları 1 Bugün 10:17 #2 Takip etmem gereken bir iz farkeden birisi var mı?
Amisos Editör Katılım 1 Şub 2017 Mesajlar 573 Tepkime puanı 291 Puanları 9 Bugün 10:20 #3 Resimlerin hepsi uzak çekim göze batan birşey görünmüyor x dediğin uzaktan x gibi yakından Kaya yarığı gibi duruyor şahsi görüşüm kendin gözünle görebileceğiniz semboller arayın daha sağlıklı olur
Resimlerin hepsi uzak çekim göze batan birşey görünmüyor x dediğin uzaktan x gibi yakından Kaya yarığı gibi duruyor şahsi görüşüm kendin gözünle görebileceğiniz semboller arayın daha sağlıklı olur
Amisos Editör Katılım 1 Şub 2017 Mesajlar 573 Tepkime puanı 291 Puanları 9 Bugün 10:23 #4 Yakından bı bak derim Ekli dosyalar Screenshot_2025-10-20-12-22-14-455_com.miui.mediaeditor.jpg 1.1 MB Görüntüleme: 11
B bypros Yeni Üye Katılım 17 Eki 2025 Mesajlar 16 Tepkime puanı 1 Puanları 1 Bugün 10:47 #5 Amisos' Alıntı: Yakından bı bak derim Genişletmek için tıkla ... Şimdi bakmaya gidiyorum geri bir saate felan varırım geri bölgeye diğer fotoğraflar burada Yukarda solda ki kaya X işaretine benzettim oyma gibi yarık değil de kayanın üstü boyunca X işareti var gibi duruyordu
Amisos' Alıntı: Yakından bı bak derim Genişletmek için tıkla ... Şimdi bakmaya gidiyorum geri bir saate felan varırım geri bölgeye diğer fotoğraflar burada Yukarda solda ki kaya X işaretine benzettim oyma gibi yarık değil de kayanın üstü boyunca X işareti var gibi duruyordu
B bypros Yeni Üye Katılım 17 Eki 2025 Mesajlar 16 Tepkime puanı 1 Puanları 1 Bugün 14:36 #6 Amisos' Alıntı: Yakından bı bak derim Genişletmek için tıkla ... Hocam ot çıktı o ama X işareti dediğim yerin hemen altında ki kayada böyle bişey var
Amisos' Alıntı: Yakından bı bak derim Genişletmek için tıkla ... Hocam ot çıktı o ama X işareti dediğim yerin hemen altında ki kayada böyle bişey var