Dedektorburada Banner Mobile

ya çok iyi bir işaret yada gözlerim bana oyun oynuyor sizce nedir bu

Dedektorburada Banner Mobile

emre_00127

Yeni Üye
bölgeden farklı işaretler elime ulaştı kare oymalar 2 tane oturak taşı üçgen çarpı sunaklar bölge anladığım kadarıyla zamanında yol güzergahıymış gelen fotoğrafların bir kaçında hayvanları bağlamak için oyulmuş taşlar var
özellikle hoşuma gidenler ilki ve üçgen oymanın yanında kare yapılmış veya H harfi ama uçları kapalı
henüz bölgeye gidemedim bu yüzden elimde çevre fotoğrafları yok
özellikle dikkatimi çeken 3 işaret bunlar diğerleriyle arazide karşılaştım ama bunlara ilk defa denk geldim sizlerin düşünceleri nelerdir

Ekli dosyalar

emre_00127

Yeni Üye
ben ağzı açık yılan kabartmasına benzettim aslında baş kısmın arkasında ilerleyen bölümde devamı gibi ama hem üstü samanla kaplı birde tek açıdan çekildiği için emin olamıyorum

nik

Süper Moderatör
Süper Moderatör
bölgeden farklı işaretler elime ulaştı kare oymalar 2 tane oturak taşı üçgen çarpı sunaklar bölge anladığım kadarıyla zamanında yol güzergahıymış gelen fotoğrafların bir kaçında hayvanları bağlamak için oyulmuş taşlar var
özellikle hoşuma gidenler ilki ve üçgen oymanın yanında kare yapılmış veya H harfi ama uçları kapalı
henüz bölgeye gidemedim bu yüzden elimde çevre fotoğrafları yok
özellikle dikkatimi çeken 3 işaret bunlar diğerleriyle arazide karşılaştım ama bunlara ilk defa denk geldim sizlerin düşünceleri nelerdir
Ustam kayaların tamamıñi ve etrafını görelim