Yakalanma hikayeleri

uçanhollandalı

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Malum hergün haberler bölümünde envai çeşit yakalanma haberleri görüyoruz.
Benim başıma gelmedi ama gelenlerin hikayelerini dinledim.Dilerim ki kimsenin başına gelmesin.Bazıları da oldukça komikti.

Kendisi veya çevresinde yakalanma durumları yaşamış/duymuş olan varsa,bu konu altında paylaşabilir.

Yakalanma derken suçüstü anlamında değil.Arabanızın bagajında dedektör bile bulunsa hesap vermeniz gerekebilir.

Son düzenleme:

Mal bulanındır

BELKIDE INSANLARIN ELINDE KALAN SON SEY UMUTLARIDI
uçanhollandalı kardeşim bunassı muhabbet yaaaa.)))))) kim O anısını anlatıp kendini isipitletip mimlenmek ister biliyon herkes okuyor buralarıı sona faili meçhul kazıları yıksınlar üstümüze kardeşş.)))) bu sefer tutmaz bu konuu

Keskingöz

Tüm Yorumlarım, Resmi Kazılar İçin Geçerlidir.
Süper Moderatör
Nasip meselesi bu yüzden önemli. Bulursun ama afiyetle yiyemezsin:)

nik

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Birbirine güvenmeyip göz cü olmadığından dolayı çalışma yapılan yerde öncede kaçış keşifi eksikliğinden son olarak çalışma yapılan yerin esas sahibine gövenmek çoğunlukla yersahibi şikâyet eder ve telefon konuşmalari ele verir % seksen her çalışma ekibinde bir jitem elemanı var kalanı arkadaşlar tamamlasın.
Saygılar ve sevgiler hayatt en değerli hazine sevgidir.

nik

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Malum hergün haberler bölümünde envai çeşit yakalanma haberleri görüyoruz.
Benim başıma gelmedi ama gelenlerin hikayelerini dinledim.Dilerim ki kimsenin başına gelmesin.Bazıları da oldukça komikti.

Kendisi veya çevresinde yakalanma durumları yaşamış/duymuş olan varsa,bu konu altında paylaşabilir.
Belki bu vesileyle insanların hangi hataları yaptığı için yakalandığını da öğrenmiş oluruz.
Amacını iye hissetmedim ama yine yazdım umarım işine yarar.

uçanhollandalı

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Yakalanma derken,suçüstü anlamında düşünülmesin.Mesela dedektörle yüzey araştırması yapmak,veya çubukla arama yapmak suç değil. Ama jandarma sizi arazide o halde görürse yaşanacak olaylar malum.

uçanhollandalı

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Amacını iye hissetmedim ama yine yazdım umarım işine yarar.
Hocam emin olun farklı bir amacım yoktu.Olamazda zaten.Muhebbetine açtığım bir konuydu.Belkide açmamam gereken hassas bir konuydu.
Eğer sıkıntı olacaksa konu kilitlensin lütfen.Kimseyi incitmek istemem.

Son düzenleme:

karot

Yeni Üye
Ben ekibimdeki bi aptal insan yüzünden gecen hafta ormancilara yakalandim. Ne geziyonuz dediler yanlis yola girdik dedik. Biraz uzaklastik ama mesaj netti 3 el tabanca sesi. Gelmeyin biz burdayiz...Kismet degilmis odanin icinide görüntülemistik sinirden buz kalibina sarilsam eritirdim. Vardir bi hayir..

definecix

Member
en çok paket olma sebebi gürültüden olur. onunda en büyük sebebi elektrik sağlayan benzinli araçlar yüzündendir. sen sanarsınki o ses çok uzağa gitmez fakat benzinli jeneratör sesi çoook uzaklara kadar gider. bu işteki en önemli olan şey gürültü problemi ve işin uzamasıdır. bir gecede alamayacağınız malı unutun.

uçanhollandalı

Süper Moderatör
Süper Moderatör
en çok paket olma sebebi gürültüden olur. onunda en büyük sebebi elektrik sağlayan benzinli araçlar yüzündendir. sen sanarsınki o ses çok uzağa gitmez fakat benzinli jeneratör sesi çoook uzaklara kadar gider. bu işteki en önemli olan şey gürültü problemi ve işin uzamasıdır. bir gecede alamayacağınız malı unutun.
Çok doğru bir konuya değinmişsiniz.Biz gürültü endişesiyle kaç yerden vazgeçtik.Hepside dere içi kayalık yerlerdi.Dere içinde çıkan ses öyle yankı yapıyor ki,ortalık ayağa kalkar.