Dedektorburada Banner Mobile

Yer altında değerli tespiti

Dedektorburada Banner Mobile

umut134679

Aktif Üye
biraz toprağı kazıp tekrar çubukla denemeni tavsiye ederim bu süredir kullanıyorsan artık ustalaşmış olman lazım o çubukta sana orda birşey var diyorsa vardır o zaman ama baktığın boşluk simetrik olmalı bütün boşluğu çizebilmelisin
Çiziyorum usta diktorgen şeklinde boşluk cikardim.Boslugu verdiği noktada sağdan soldan her yönünden denedim dikdörtgen şeklinde 2.5 MT ye 3 MT aşağı yukarı

umut134679

Aktif Üye
Sen net cevap aradığın için, topa sert gireyim.

4 değil 4444 kişi de aynı yeri gösterse, orada bir şey yok.
Tek bir çakıl taşını yerinden oynatıp kendini yorma.
Çubukta başlangıç seviyesinde bile değilsin.
Ustam o zaman ögret...Senin vereceğin fikirler ile tekrar bir deneyim

umut134679

Aktif Üye
Sen net cevap aradığın için, topa sert gireyim.

4 değil 4444 kişi de aynı yeri gösterse, orada bir şey yok.
Tek bir çakıl taşını yerinden oynatıp kendini yorma.
Çubukta başlangıç seviyesinde bile değilsin.
Ama şunuda söyleyim ustam.O yerin sahibi yaşı aşağı yukarı 70 var önceden duyma bilgilerle burada ya ermeni yada rumlar yaşamis ve kilise varmış burada... Topraktan da kiremit parcalari cikiyor

CRACKER

Yeni Üye
tavsiyem şu mümkünse yerli dedektör alma.
Ben zamanında garret dedektörlerin değişik modellerini kullandım.Birde minelab dedektör ilk ekranlı olanı vardı onuda 2003 lerde kullandık.Kısaca minelab dedektörlerde iyidir.Kablonet var orda viasat E kanal var avustralya kanalı ara ara altın programı var avustralyada altın nuget olarak aramak izinli olarak serbest belli bölgelerde ve adamlar işte oranın yaz mevsiminde 3-4-5 ay arıyorlar ve tektek topluyorlar.Genel ağırlık minelab dedektörler ve garrett sonra var.,ben garrett önceden kullandığım garrett 1 minelab 2 alır ki işte ilerde birini al derim.Ve son tavsiyem şu aldığın zamanda üstünde ufak başlık olur onu çıkarıp 25-30-35 cm gibi olan büyük başlık extra al ve o başlık mineral görmeyen başlık olsun yumurta şeklinde olanlar o başlıkla daha derin arar.sana verilecek tavsiye budur.kolay gelsin.

OZY.YA

Moderatör
Moderatör
Çiziyorum usta diktorgen şeklinde boşluk cikardim.Boslugu verdiği noktada sağdan soldan her yönünden denedim dikdörtgen şeklinde 2.5 MT ye 3 MT aşağı yukarı
arazi fotoğrafları var mı zeminde farklılık var mı net görmeden bişey diyemem ama simetrik çizim yapıyorsan o boşluk oradadır derinlik ölçümü ne olur orasını görüntüleme ile bakarsın çubuk yanıltıyor maaalesef

umut134679

Aktif Üye
arazi fotoğrafları var mı zeminde farklılık var mı net görmeden bişey diyemem ama simetrik çizim yapıyorsan o boşluk oradadır derinlik ölçümü ne olur orasını görüntüleme ile bakarsın çubuk yanıltıyor maaalesef
Eyvallah sağol ustam

t 964 R

Aktif Üye
siteye ve konuya benden gelsin; SIĞARALARIN FİLTRELERİNDEN TUT TÜTÜNLERİ TEMAS ETTİR YÜRÜ ZEMİNİ GÖSTERİRSE BOŞLUKDASIN KÖŞELERİNİ TESBİT ET TAŞLARINI KOY KÖŞELERE DIŞARI ÇIKMADAN ALEMİNYUM ÇUBUKLA DEĞERLİ TESBİTİ YAP VARSA ÇALIŞ BOŞLUKDA SAPMA YAPMAZ LAKİN DERİNLİK ALAMAZSIN ,KOLAY GELSİN.