akıltopağı
Operatör
Bulması bir sorun,tespit etmek bir sorun,açması bir sorun,yok mudur bir yorum.bu nedir ya.?
Evt zor ustam.zoru sevdirdi bu yılan peşini bırakmayacağım nereye açtıysa bulacağım.buradaki ustaların ciddiyetine inanmasam hala kaya kırmak için uğraşıyor olacaktım .çakmaktaş.bu toprakta bi şans burayı deneyecem araştırmaya devam saygılar.bize bunlarla gell
allah sabir versin zor senin isin hacim.
konu mevzu ciddi olursa merak etme dibine kadar ciddiyet yasatiriz.oyle bilgiler yazarizki basina agrilar girer..bakma espri goygoy yaptigimiza.hele sen somut bi ortam ysp seyretEvt zor ustam.zoru sevdirdi bu yılan peşini bırakmayacağım nereye açtıysa bulacağım.buradaki ustaların ciddiyetine inanmasam hala kaya kırmak için uğraşıyor olacaktım .çakmaktaş.bu toprakta bi şans burayı deneyecem araştırmaya devam saygılar.
Anlıyorum esas resmi görelim diyorsunuz ama kısa bir zamana ihtiyacım var.çevirmek için...burada adamlar bir bölge inşaa etmiş izler bırakarak gitmiş peşinden çalışarak gidersen izleri de silip.gidilmesini istemişler bu son yılan olan yere suni dere yapmışlar hayret kazarsan oda yok olacak ..burada değil dereye doğru devam etmek için tasarlamışlar ..hep ders çalışıyorumbiir aferin bile yok.usta saygılar.konu mevzu ciddi olursa merak etme dibine kadar ciddiyet yasatiriz.oyle bilgiler yazarizki basina agrilar girer..bakma espri goygoy yaptigimiza.hele sen somut bi ortam ysp seyret
hersey gonlunce olsun .insallah ciddi buluntun olurAnlıyorum esas resmi görelim diyorsunuz ama kısa bir zamana ihtiyacım var.çevirmek için...burada adamlar bir bölge inşaa etmiş izler bırakarak gitmiş peşinden çalışarak gidersen izleri de silip.gidilmesini istemişler bu son yılan olan yere suni dere yapmışlar hayret kazarsan oda yok olacak ..burada değil dereye doğru devam etmek için tasarlamışlar ..hep ders çalışıyorumbiir aferin bile yok.usta saygılar.
Sağol ustam günlerdir ustanın yazdıklarını okuyorum bu yılan derenin birebir aynısı deliğini bulmak üzereyim resmi büyüterek inceleyip değerli bu yorumunuzu dinlemek isterim.hersey gonlunce olsun .insallah ciddi buluntun olur