Bu yerde tılsım olduğu kanısına nasıl vardınız .Şimdi arkadaşlar define olduğundan suphelendigimiz yeri sabah kazsak yani iş makinesi getirip kazsak, define'nin muvekkeli gündüz saatlerinde defineyi kacirabilir mı ? Defineyi almamamiz için bizi korkutur mu ?
Geceleri orada iki ışık görünüyor. Ayrıca ne zaman yaklassan oradan acayip sesler geliyor.Bu yerde tılsım olduğu kanısına nasıl vardınız .
Burası mezar mıdır.....? Mezarsa müslüman mezarı mıdır...?Geceleri orada iki ışık görünüyor. Ayrıca ne zaman yaklassan oradan acayip sesler geliyor.
Hocam olayı baştan anlatıyorum. Bizim oralar Likya- Roma- Bizans kalıntıları fazladır. Hatta bizim mekanın çok yakınında Roma kalıntıları mevcud. Çok eskiden o mekanda her gece ateş yanarmis. Babam kuran okuyunca ateş sönmüş. (30-35 sene önce)Dedem ve bir kaç arkadasi hocaya falan baktirmislar orada hazine var demişler. Hatta o mekanın yanında bag bahçesi olan birini gece korkutmuslar. Adam gece bağ suluyormus. Bir daha gelmedi o mekana adam. Küçüklüğümden beri görürüm belli zamanlarda görürdüm o ışığı. 1 ay öncede gördüm. 2 ışık biri ateş kırmızısı diğeri sarı. Gece o mekanın yanına vardığında takir tukur sesler geliyor. Sanki bir şeyleri carpiyorlar gibi. Babam istihareye yatmış hazine olduğunu görmüş. Ben burayla ilgilenince musallat olmaya başladılar. Musluman cin değil hristiyan yada kâfir cin. Tek değil 2 taneler bildiğim. Çok güçlüler Ayetel kursi korumasi falan aşiyorlar.Burası mezar mıdır.....? Mezarsa müslüman mezarı mıdır...?
Işık nasıl bir ışıktır...? Rengi nedir...? Gökyüzüne doğru uzuyor mu...?
Gelen sesler nasıl bir sestir...? Erkek-bayan-çocuk hangisinin sesidir..? Ne kadar yaklaşınca sesler duyuluyor...???
Gündüz de korkuturlar amma siz gece olsa korkarsınız, gündüz cesaretiniz çok olur.
Gecenin psikolojik sıkıntısı gündüz olmaz.
Zira insanoğlu karanlıktan ya korkar ya çekinir. Halbuki geceler daha emniyetlidir.
Bu işi yapacak ekip en az 10 kez değişik zamanlarda gece araziye çıkacak sabah gün aydınlığında dönüp, kendini geceye alıştıracak.
Gece nesneler nasıl gözüküyor??? Göz karanlığa nasıl alışıyor...???
Sesler nasıl duyuluyor...? Hayvanatın koşması nasıl oluyor...??? vb.
Bunları yerinde tatbiki olarak yapmak lazım.