Tekirdağ bölgesi yazlıkların yapıldığı alanlar sit alanlarıdır. Ve de denetim altındadır.O ilgilenmiyor dediklerin daha ilk kazmada başına kaçak kazı diye dert açabilirlerLahitler bir sitenin bahçe duvarının bittiği yerle boş arazı arasınada,yani bahçe duvarından 1 mt içeride.Yazlık yerleşim yeri .
Üstün başarı belgesi verecekler ..maddi olarak değil manevi olarak aferin evladım diyecekler içini boşaltıp müzeye koyacaklar ohh missMüze veya kültür bakanlığı yetkilileri gelip lahiti bulup çıkarsa ne olacak? Lahitin yerini gösteren vatandaşı ödüllendirecekler mi?
Falakaya yatirip islatip islatip dovuyolar gerisi nerde diye..Müze veya kültür bakanlığı yetkilileri gelip lahiti bulup çıkarsa ne olacak? Lahitin yerini gösteren vatandaşı ödüllendirecekler mi?
Buyrun Turko ustanin hakliligini gosterir konu.asagidadir..millet bulmus yimis te kabugu vitamininde bile demisLahit değildir onlar kalıntı dır. Süslemesi varsa lahit sanmıştır ihtiyar. Uğraşma. Bu memlekette 8 yaşında başlıyor öğrenmeye vatandaş lahit nedir içinde ne olur nasıl açılır. Konusturmayin beni akşam vakti. Hadi rast gelsin.