Dedektorburada Banner Mobile

2 tane değersiz küçük oyuncak heykel

BulursamKader25

Yaptigim Yorumlar; Resmi Kazilar İcin Gecerlidir.
Abi öncelikle yorumların için çok teşekkürler dilerim sitenin güvenliği demek istedim bu konuları konusuyoruz ama ne kadar sağlamdayız anlamında birde odalar için söylediğini kulağıma küpe yaptım abi daha dikkatli ve düşünceli çalışırız çok teşekkürler
Buyuk devletler; heryeri, herseyi takip ederler.
Resmi, gayriresmi her tür takibi dinlemeyi yaparlar.
Demokrasi vs.haklar kagit uzerindedir. Devletun bekasi mevzu olunca hicbirseyin kiymeti kalmaz, zaten kalmamalidir. Devlet elden giderse milletin kiymeti kalmaz. Devlet varsa namus vardir, seref vardir, kiymet vardir. Devletsiz millet olamaz.
Dunyada daim zulum gorenler, devleti olmayanlardir.

Turkiye de Elhamdulillah buyuk bir devlettir.
10 dakika sonra isterse beni bulur evden alip karakola goturecek alt yapisi vardir.

Gariban defineci ile ugrasmazlar.
Yamyamlari affetmezler.
Sukayet olmadikca Asla hicbir defineci yakalanmamistir. Gidip gezeyim, defineci yakalayim diye jandarma devriye atmaz, istihbarat araziye cukmaz.

Elde ettigi geliri, kendine coluk cocuguna degilde suc orgutune aktaran serefsizi kim affeder, hangi devlet bagislar? Kafasina biner, binmelidir de.

Bu kadar aciklama sana yeter herhalde :)))

Son düzenleme:

By_keles

Yeni Üye
Buyuk devletler; heryeri, herseyi takip ederler.
Resmi, gayriresmi her tür takibi dinlemeyi yaparlar.
Demokrasi vs.haklar kagit uzerindedir. Devletun bekasi mevzu olunca hicbirseyin kiymeti kalmaz, zaten kalmamalidir. Devlet elden giderse milletin kiymeti kalmaz. Devlet varsa namus vardir, seref vardir, kiymet vardir. Devletsiz millet olamaz.
Dunyada daim zulum gorenler, devleti olmayanlardir.

Turkiye de Elhamdulillah buyuk bir devlettir.
10 dakika sonra isterse beni bulur evden alip karakola goturecek alt yapisi vardir.

Gariban defineci ile ugrasmazlar.
Yamyamlari affetmezler.
Sukayet olmadikca Asla hicbir defineci yakalanmamistir. Gidip gezeyim, defineci yakalayim diye jandarma devriye atmaz, istihbarat araziye cukmaz.

Elde ettigi geliri, kendine coluk cocuguna degilde suc orgutune aktaran serefsizi kim affeder, hangi devlet bagislar? Kafasina biner, binmelidir de.

Bu kadar aciklama sana yeter herhalde :)))

Tamm abi çok saolasın ne diyim onca yazıyı üstüme alındım şimdi keşke sormasaydım yav

BulursamKader25

Yaptigim Yorumlar; Resmi Kazilar İcin Gecerlidir.
Tamm abi çok saolasın ne diyim onca yazıyı üstüme alındım şimdi keşke sormasaydım yav
Devam birsey olmaz.
16.000 kisiyiz sitede..
Biz isimize bakalim,
Herkes isini yapiyor.
Rizkimizin pesinde kosalim.
Allah cc ne nasip ederse.o kadar olur.

By_keles

Yeni Üye
Devam birsey olmaz.
16.000 kisiyiz sitede..
Biz isimize bakalim,
Herkes isini yapiyor.
Rizkimizin pesinde kosalim.
Allah cc ne nasip ederse.o kadar olur.

He söyle abim benim ya sağolasın varolasın hayırlı işler hayırlı kazançlar dilerim herkese bol bol huzur dilerim