Dostlar merhabalar, hayırlı forumlar.
Son zamanda sıklıkla rastlanan bir husus bu. Başka birinin konusu üzerinden, kendi yerimiz ile alakalı soru sormak. Bu etik bir davranış değil elbette, fakat kasten yapılmadıktan sonra da tekrarlanmaması gerekir diyerek geçiştirilebilir. Fakatt; bir üyemizin diğer üyeye hoş olmayan bir üslub ile yaklaşımını tasvip etmiyorum kesinlikle. Hepimizin burada yegane bulunma amacı bilgi paylaşımı. Bunun aksi söz konusu olamaz. Yeni üye, eski üye ayrımı söz konusu değildir, herkes birbirine saygılı olmakla mükelleftir.
Bir konuya daha değinmek istiyorum!!
@Önce Nasip kardeşimin de "burada yönetici yok, olsaydı bu şekilde davranamazdın" Şeklinde ki yaklaşımı da doğru değildir. Burada ki herkes elinden geldiğince katılım sağlamaya çalışan, zaman harcayan kişilerdir. Lütfen, bir şeyler yazarken daha özenli davranalım. Gözden kaçar, o an iş-güc vardır her şey olabilir. Bakıldı ki cevap verilmiyor isteğine, rahatlıkla özelden yazarsın, rahatsızlığını dile getirirsin, gereken de yapılır. Bunların göz önünde bulundurulması, FORUMUMUZUN huzur ve devamlılığı açısından önemlidir.
Herkese iyi forumlar diliyorum. !