Mal bulanındır BELKIDE INSANLARIN ELINDE KALAN SON SEY UMUTLARIDI Katılım 27 Nis 2018 Mesajlar 7,967 Tepkime puanı 9,650 Puanları 23 Konum Yaşamın olduğu her yer 31 Eki 2019 #13 The Thing' Alıntı: İsareti varmi buranin Genişletmek için tıkla ... gel gel var ..meze olmasak baari
Mal bulanındır BELKIDE INSANLARIN ELINDE KALAN SON SEY UMUTLARIDI Katılım 27 Nis 2018 Mesajlar 7,967 Tepkime puanı 9,650 Puanları 23 Konum Yaşamın olduğu her yer 31 Eki 2019 #14 Gazmacı' Alıntı: Zaten el yapımı alet gösterdi burayı o yüzden açtım yinede sormak istedim kireç ,taş ve yumuşak toprak bir emare değilmidir Genişletmek için tıkla ... bu el yapimi olan nokta atisi yaptiran aletin ile toprak katmani bilgin ile neden bahsettigin tumulus ve mezarlara degilde tarlaya yoneldin islem yaptin acaba
Gazmacı' Alıntı: Zaten el yapımı alet gösterdi burayı o yüzden açtım yinede sormak istedim kireç ,taş ve yumuşak toprak bir emare değilmidir Genişletmek için tıkla ... bu el yapimi olan nokta atisi yaptiran aletin ile toprak katmani bilgin ile neden bahsettigin tumulus ve mezarlara degilde tarlaya yoneldin islem yaptin acaba