3 ise baslamak

fevzibaskomodor

Yeni Üye
yeni bir yer buldum ama ... 3harfli ... ler den oturu sikinti olur diye size danismak istedim

nik

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Dinden çıkanlar yani kendilere medyum diyenler üç harfli diyorlar .
Siz öyle demeyin yoksa cinler kiyamet te size davacı olurlar ismimizi söylemeyip üç harfli dediler.
Korkma kardeşim heryerde olmazlar bu tür olaylar hepsi hurafeler yani uydurmayın kendinizi korkutmasın eyerki korkarsınız hayal görürsünüz varmiş gibi görürsünüz .
Cin vardır ama hazineye uğraşmazlar.

fevzibaskomodor

Yeni Üye
Dinden çıkanlar yani kendilere medyum diyenler üç harfli diyorlar .
Siz öyle demeyin yoksa cinler kiyamet te size davacı olurlar ismimizi söylemeyip üç harfli dediler.
Korkma kardeşim heryerde olmazlar bu tür olaylar hepsi hurafeler yani uydurmayın kendinizi korkutmasın eyerki korkarsınız hayal görürsünüz varmiş gibi görürsünüz .
Cin vardır ama hazineye uğraşmazlar.
arkadaslar uyardi seni bibenzetirler diye isin icindekilere sormak maksadim

eser34

Nasip Vaktine Esir...
Moderatör
Korkuyorsun mağdem bu işlerle neden uğraşıyorsun?? O'nlar sen korktuğun sürece seni rahatsız edeceklerdir . Allah'a sığın, tedbirini al, devam et

spyfrs

Moderatör
Moderatör
bak arkadasim soyle toplansak buyerden 3 4 kişi gitsek benim mekana orda calissak fena mi olur
o konu bize ters kardeşim avlayacak başka kerizler bul daha yeni üye olmuşsunuz yerim var gidelim çalışalım diyosun necisin nesin nerden bilelim bu işler her önüne gelenle yapılmaz bu acemilikle sonucun ne olacağı ortada sağlıcakla kal biraz daha forumda okuyup bilgilenin ha jandarmaysanız burdakileri tuzaga çekmeye çalışıyosanızda uğraşmayın ne bizi yorun nede siz yorulun arkadaşlar burası bilgi paylaşma platformu kişi bulma buluşturma örgütleme platformu değil tamamen bilgi paylaşma platformudur varsa işaretiniz resmini atın çözmenize yarcımcı olalım yorumlayalım daha önce karşılaşılan işaretleri yorumları okuyun bilgilenin daha ilersi olmaz.