video yenilendiyse , yeşillendir ,bakalımAnında videoya el attılar, açılmıyor.
video yenilendiyse , yeşillendir ,bakalım
ustam sektorumuze dair konulara akalim.butip mevzular siyasi insani polemige provakatif yazilara donusur..Şapka devrimi idamlarınıda unuttum .maraşta 33,erzurum da 33
Yoktur provakatif mevzudur kurcalamamak gerek.sektorumuze hitap etmezYou searched for Atatürk - Ezekiel Bates Lodge A.F. & A.M. yurt dışındaki masonlara ait resmi bir site aralarında atatürkü'nde olduğu tarihe damga vuran çoğu asker,polıtikacı ve sanatçının mason oldugunu belirtmiş. Sizce gerçeklik payı nedir?
Söylentiler haricinde gerçek olan tek şey var oda Atatürk'ün mason localarını kökü dışarıda olan çıban deyip kapatması.You searched for Atatürk - Ezekiel Bates Lodge A.F. & A.M. yurt dışındaki masonlara ait resmi bir site aralarında atatürkü'nde olduğu tarihe damga vuran çoğu asker,polıtikacı ve sanatçının mason oldugunu belirtmiş. Sizce gerçeklik payı nedir?
Ustam bu gibi gizli cemiyet ve tarıkatlar pek halka açık degıldır o yüzden belge vs şeylere rahat ulaşamazsın.süleyman demirele de masonsun demişlerdi inkar etti.söylenti bunlar dedi lakın sonra mason oldugunu itiraf etti. resmi ve ciddi bir cemiyetin internet sitesindeki bilgi bu.napalım sorgulamayalım mı ?koyun mu olalım? Zaten mevcut müfredat yüzünden adam akıllı hiçbirsey öğrenemıyor ülke gencliği.fullbrıght anlaşmasıyla eğitim sistemını abd düzenliyor.yanı tamamen senı gerı bırakmaya endekslı bır sistem.anlıcanız balık bastan kokar.1930'lu yıllarda ülkemız egıtım sıstemını ayarlamak için getırtılen yahudi profesörlerı saymıyorum bile .dünyada ülkemız egıtımde kacıncı sırada bi bakın !ne demek istediğimi anlarsınız.Söylentiler haricinde gerçek olan tek şey var oda Atatürk'ün mason localarını kökü dışarıda olan çıban deyip kapatması.
Kendi masondur değildir hiç bir resmi kayıt yoktur. Söylentiler iddanın ötesine geçmiyor.
Söylentilere kulak da asacaksan eğer Atatürk'ü mason doktorlar civa ile zehirleyerek öldürdüler.