@Gönül_Eri @spyfrs görüşlerinize saygı duyuyorum tabi ama bu belge bana 95 yaşında köy muhtarından geldi 8 sene önce. Yani ne para verdim ne bi masrafım oldu. Dolandırılacak bir pozisyonda yok. Dil bikere Yunanca değil atıp tutmayın boşa. 8 yıldır araştırıyorum ben kimlerle irtibata geçtim aklınız almaz. Herkes bizi yere götür diyor yeri gördükten sonra ne olacağı belli değil. Varsa burda yazanları okuyabilecek bana şurada şu var mı desin bende olduğunu ıspatlayayım. Ezbere konuşmaya gerek yok. Bu işi bilinçli yapıp yıllardır boşa kürek sallayan bir çok insan var. Ben oraya fotolar attım. O yer bu harita olmasın hadi hayal perest olayım ben. Hayatında gerçekte o işaretleri görmeden burda yorum yapan insanlar var. Ben köylüyüm ve Ermeni bölgesinde yaşıyorum. Denize yakınım. Haritada denizden bahsediyor kilise paraları ve heykellerinden bahsediyor. Ben zaten çoğunu çözdüm. İstediğim işaretlerin yanında ki yazıların çözülmesi. Kaya'nın neresine işlem yapmam gerektiğini bilmiyorum. Bölgede eski kilise, değirmen, maden ocağı gibi şeyler var. Hadi tamam ben hayal görüyorum attığım fotoğraflarda mı hayal dünyamdan gelme. Varsa bana sağlıklı bir bilgi sağlayacak yardımcı olacak memnun olurum. @spyfrs bana resmini çek Google ile bak diyor. Sen çok zekisin onu sen yap. 3 farklı dil var orda o dediğin yemiyor. Şifreli bu harita. Ve sen bu haritaların aslını hiç bir zaman bulamazsın çünkü hepsi zamanında vatikana teslim edilmiş. Onlarda yerler tespit edilsin bize istihbarat gelir zaten diye bunları piyasaya yayıyor. Çünkü onlarda bilmiyor nerde 120 yıl geçmiş dedesinin malını torunu bulamaz