Boş su petleri ile çalış ağzı açık kapalı şekilde tepkileri ölç , yazarak çalış.ben elektrot ile çalışmaya başladım, boşluk tepkisi verdiği yerde artık tepki vermez oldu, yeni elektrot aldım tepki veriyor. bu durum elektrot un doyurma ulaşması dedikleri şey mi usta
? su pipeti mi, usta metal olması gerekmiyor mu, ilk duydum bunu, metal olmasa oluyor muBoş su petleri ile çalış ağzı açık kapalı şekilde tepkileri ölç , yazarak çalış.
Boş su bidonu ,büyük ,küçük , Açıķ kapalı boşluk çalış? su pipeti mi, usta metal olması gerekmiyor mu, ilk duydum bunu, metal olmasa oluyor mu
Minerale gitmeyen cubuk yoktur.Merhabalar benim elimde 4 lü sitem bakır çubuklarım var yalnız minerallere gitmesini istemiyorum mineralli elemem için ne yapmak gerekir herhang bir yöntemi çaresi varmıdır yardımcı olursanız sevinirim
Pipet diye bir şey söylemedim ustam ! Su peti,,Pet şişe ..( Su bidonu ) sen yanlış anladın. Çubuk ile bunların üzerinde boşluk çalışman için.tamam usta, denicem. çok teşekkür ederim konu sahibi arkadaşım, betonit denen maddenin minerale karşı çok işe yaradığını duydum,mutlaka denemeni tavsiye ederim .. bende Bi pipet bulayım . tekrar teşekkür ederim ustam, hayırlı geceler
hay Allah ???Pipet diye bir şey söylemedim ustam ! Su peti,,Pet şişe ..( Su bidonu ) sen yanlış anladın. Çubuk ile bunların üzerinde boşluk çalışman için.
Çubuğa ve kundağa ilave edeceğin her şey aradığını bulmanı geciktirir. Zaman kaybından başka bir işe yaramaz.
ustam hangi madenden çubuk tavsiye edersiniz bakır mi? bir de bu çubukların içine konulacak malzeme dediğiniz tam olarak nedir nasıl yani bahseder misiniz. saygılar4 lu cubuk sistemi 2 li cubuk sisteminden kat ve kat ustundur.burada dikkat edilmesi gereken.birinci tutucu sag eline,ikinci tutucu ise sol eline ikiser tane altini cubuga degdirerek sonuca gidecek.
Bu cubuklarin icine konulan malzemer gram gram olculerek hesaplanarak yapilacak.
Kesinlikle minerala gitmez.
12 yildir gitmiyor
Teşekkürler usta valla söylediklerin beni şaşırttı4 lu cubuk sistemi 2 li cubuk sisteminden kat ve kat ustundur.burada dikkat edilmesi gereken.birinci tutucu sag eline,ikinci tutucu ise sol eline ikiser tane altini cubuga degdirerek sonuca gidecek.
Bu cubuklarin icine konulan malzemer gram gram olculerek hesaplanarak yapilacak.
Kesinlikle minerala gitmez.
12 yildir gitmiyor