dr. Bilgili Üye Katılım 9 Ağu 2023 Mesajlar 356 Tepkime puanı 211 Puanları 7 12 Ocak 2024 #37 yitokac' Alıntı: Yapma usta yıllar sonra biri okur gerçek sanar Genişletmek için tıkla ... Şarap şişesinin peşine mi düşecekler ?
yitokac' Alıntı: Yapma usta yıllar sonra biri okur gerçek sanar Genişletmek için tıkla ... Şarap şişesinin peşine mi düşecekler ?
Y yitokac Yeni Üye Katılım 10 Ocak 2024 Mesajlar 4 Tepkime puanı 3 Puanları 3 12 Ocak 2024 #38 dr.' Alıntı: Şarap şişesinin peşine mi düşecekler ? Genişletmek için tıkla ... Memlekette çok yerin peşinde olan var yıllanmış şarap mahsenleri bile Bi küpü 10 bin dolar diyenler var milletin işi gücü yok heryere para koymuş zaten koyulanlar in ufaklari yıllardır gidiyor yakında Gine gidecek olanlar var
dr.' Alıntı: Şarap şişesinin peşine mi düşecekler ? Genişletmek için tıkla ... Memlekette çok yerin peşinde olan var yıllanmış şarap mahsenleri bile Bi küpü 10 bin dolar diyenler var milletin işi gücü yok heryere para koymuş zaten koyulanlar in ufaklari yıllardır gidiyor yakında Gine gidecek olanlar var
dr. Bilgili Üye Katılım 9 Ağu 2023 Mesajlar 356 Tepkime puanı 211 Puanları 7 12 Ocak 2024 #39 Boyacı Niyaazi nin sakladığı şarapta baya para eder dimi
Y yitokac Yeni Üye Katılım 10 Ocak 2024 Mesajlar 4 Tepkime puanı 3 Puanları 3 12 Ocak 2024 #40 dr.' Alıntı: Boyacı Niyaazi nin sakladığı şarapta baya para eder dimi Genişletmek için tıkla ... Oooo eder tabi doktor niye etmesin harita yeri belli herkes bursada arasın dursun
dr.' Alıntı: Boyacı Niyaazi nin sakladığı şarapta baya para eder dimi Genişletmek için tıkla ... Oooo eder tabi doktor niye etmesin harita yeri belli herkes bursada arasın dursun
dr. Bilgili Üye Katılım 9 Ağu 2023 Mesajlar 356 Tepkime puanı 211 Puanları 7 12 Ocak 2024 #41 yitokac' Alıntı: Oooo eder tabi doktor niye etmesin harita yeri belli herkes bursada arasın dursun Genişletmek için tıkla ... Kazma küreği aldım gidiyorum
yitokac' Alıntı: Oooo eder tabi doktor niye etmesin harita yeri belli herkes bursada arasın dursun Genişletmek için tıkla ... Kazma küreği aldım gidiyorum