Dedektorburada Banner Mobile

____Kroki____

Dedektorburada Banner Mobile

Smokin

Moderatör
Moderatör
Çubukların fotosunu yarın paylaşırım ustam.

Bu arada ustalarım. Neodyum takviyesini çıkartıp boşluğun içinde giriş bölümünde dolaştım .2 ayrı yerde gümüş bir ayrı yerde altın verdi...
Saygılarımla
Bende de bir tapınak mahzeni var lakin nokta atışı için böyle bir çalışma yapmak şart...
Hem pirinç hem gümüş çubukla bakalım neler yapacaz. Tabi gümüş çubuk bulabilirsem

deli firat

DOĞACI
Sağol ustam .. inşallah doğru tespitlerdir...

Saygılarımla ve Selametle
1.
Herzaman derim alanda çalışma olmadan daha %50 deyiz ama ben hala taş öbeginde ısrarlıyım neyse degerli tespiti yapıldımı herhangi bir emare varmı 2.son paylaşımdaki kaya hakında herhangi bir çalışma oldumu sorduklarıma cevap gelmedi 3.çalışma başlatmayı düşünüyormusun

BulursamKader25

Yaptigim Yorumlar; Resmi Kazilar İcin Gecerlidir.
Ustam bu bentonit olayını sen çok konuda ısrarla soylemissin inanmadığın denemedigin olayı neden tavsiye edersin ozaman
Kardasim,
Benim yazdigim konunun devamindaki yapilan yorumlardan okumusundur.
Ben sadece bilgi verdim.
Bilgi vermem illa bunu boyle yapin manasinda degil.
Benum de 3-5 deneme yapmam devamli boyle yapilsin demek de degil.
Sen ben bunda basariliyim devamli kullanayim dersen, elbette karar senin.
Ortaokulda 10 kez barfisk ceksen cok iyidir.
Lisede 15/kez barfisk ceksen yetersizdir.
Ortaokuldaki ornek bir omur boyu ornek olarak kullanilmaz. Kullanilmamali.
Ozetle durum budur.
Selametle İnsallah.

deli firat

DOĞACI
Çubukların fotosunu yarın paylaşırım ustam.

Bu arada ustalarım. Neodyum takviyesini çıkartıp boşluğun içinde giriş bölümünde dolaştım .2 ayrı yerde gümüş bir ayrı yerde altın verdi...
Saygılarımla
Özür d.Burayı atlamışım mevlam yardımcı olsun inşallah

timur964

konularim
Bende de bir tapınak mahzeni var lakin nokta atışı için böyle bir çalışma yapmak şart...
Hem pirinç hem gümüş çubukla bakalım neler yapacaz. Tabi gümüş çubuk bulabilirsem
200 gr gümüş 50 gr bakır tamircide erittir 6 kapı silindirde çektir 3 kapıda haddede çektir çubuklar hazır

Mirkut

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Esteban ustam senin yerinde olsam tabi eger buradan bir sonuc almazsam direk cakil yigininin altina bakardim. Ayrica bolgede iki tepe varmi patika yol onundenmi geciyor yoksa iki tepe arasindanmi. Selametle kal.

Esteban74

Editör
1.
Herzaman derim alanda çalışma olmadan daha %50 deyiz ama ben hala taş öbeginde ısrarlıyım neyse degerli tespiti yapıldımı herhangi bir emare varmı 2.son paylaşımdaki kaya hakında herhangi bir çalışma oldumu sorduklarıma cevap gelmedi 3.çalışma başlatmayı düşünüyormusun
Ustam burası taş öbeğinin olduğu yer...
Kayanın fotosunu konuya hemen yüklüyorum...
Allah'ın izniyle nasip kısmetse başlayacağım... derinliği netleştirdikten sonra...
Selametlen

Esteban74

Editör
Esteban ustam senin yerinde olsam tabi eger buradan bir sonuc almazsam direk cakil yigininin altina bakardim. Ayrica bolgede iki tepe varmi patika yol onundenmi geciyor yoksa iki tepe arasindanmi. Selametle kal.
Ustam burası taş öbeğinin orası. Güneydeki giriş taş öbeğinin altı.
Burası yol çatalında ve iki tepe arasında... yol hem önünden hem arkasından geçiyor...
Saygılarımla

Mirkut

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Ustam burası taş öbeğinin orası. Güneydeki giriş taş öbeğinin altı.
Burası yol çatalında ve iki tepe arasında... yol hem önünden hem arkasından geçiyor...
Saygılarımla
Buranin guney tarafindan ve tas obeginden bahsetmistik olasi giris orasi diye umarim muvaffak olursunuz. Buda aklinizda bulunsun. mem harfinin kuzey batisinida ihmal etme orada sirali kayalar olmali patika yol ordan gecer. Selametle kal

Smokin

Moderatör
Moderatör
200 gr gümüş 50 gr bakır tamircide erittir 6 kapı silindirde çektir 3 kapıda haddede çektir çubuklar hazır
Buna gerek kalmadı ustam. Internette %96.6 gumus çubuklar falan varmış.
Ama verdiğin bilgi için teşekkürler. Zamanım olsa direk bunu yaptirirdim. :)