Acil arkadaşlar yardim

jeolog

Uzman
Root Ben buraya satma amaçlı koymadım sadece bunun ne olduğunu bilmediğim için sordum ama amaçlar yorumlar farklı oldu bazı arkadaşlar hariç hani derler ya kedi uzanamadığı ciğere mundar der o hesap gibi neyse düşüncene saygı duyuyorum
Ben buradaki ignelemeyi uzerime aliyorum. Siz tek bir konu ile burada paylasim yapiyorsunuz, ama bizler mundar olani helalmis gibi gosteren onlarca konuya mudahil oluyoruz. Bu platformda Satis icin veya ortaklik icin karsilastiklarimiz ile hangi paylasimin ne amacli oldugunu zaten biliyoruz. Bilgi vermek asil amacimiz ama yaninda uyelerimizin nelere dikkat etmesi gerektigini de gostermemiz benim ve bir cok uyemizin etik gorevidir. Burada toplari size satmaya calisiyor da olabilirler ve sizi uyarmamiz gerekmektedir ya da sizi kullanip cevrenize ulasmak da istiyor olabilirler her halukarda sizi aydinlatmamiz gerekmektedir. Siz yanlis bir sey yapmiyorsaniz zaten uzerinize alinmazsiniz, eger yanlisi yapiyorsaniz da uzerinize alinmaniz gayet dogru bir tespit yaptigimizi gosterir. Bu konuda toplarin uzerindeki baski cizgilerini piyasada satilan guncel toplardaki baski cizgileriyle karsilastirirsaniz birebir ortusmeyi gorurdunuz cunku gormeme ihtimalinizin olmadigini x-ray alacak kadar detaya girmenizden net anliyorum. Uzun lafin kisasi aman dikkat edin, bazen onunuzde duran ayrintiyi size gostermemek icin ellerinden geleni yaparlar.

ocak52

Member
jeolog ilgin için çok teşekkür ederim bunlar başkası tarafından bize gelmedi bize ait olan birşey başkası tarafından gelmiş olsa detaya bunu eklerim ki herkes görsün diye dediğin gibi bilmediğimiz için yorum almak istedim iğneleme demişsin lafım asla sana değil amacımız sadece bilgi almak daha önce karşılaşan biri oldumu diye gebzede bunu yapan firma mevcut oraya gittim onların yapmış olduğu ile karşılaştırdım görüntü olarak aynı ama yapısal olarak farklı şuan analize yolladım birkaç tanesini bakalım sonuçları ne çıkacak

ocak52

Member
@jeolog bu arada x-ray almadık elimizde mevcuttu merak ettiğimiz için geçirelim dedik :)