Dedektorburada Banner Mobile

Acil çözümlenmesi gereken fotoğraflar

Dedektorburada Banner Mobile

baris39

Yeni Üye
Tesadüfen karşılaşdığım bu yerde işaretsel şeyler olduğunu düşünüyorum bölgede akarsu bulunmakta alanda define ye dair bisiler kalmışmıdır ve nasıl bir yol izleriz ustadlarım inceleyip bilgilendirirse bu acemi arkadaşınızı sevindirirsiniz.
IMG-20260722-WA0008.jpg

Ekli dosyalar

baris39

Yeni Üye
Forumda aktif insan yokmu kimse bir yorum yapmadı iyi veya kötü bir yorum bekliyorum üstadlarımdan

nik

Süper Moderatör
Süper Moderatör

nik

Süper Moderatör
Süper Moderatör

nik

Süper Moderatör
Süper Moderatör
25098.jpg

Yada içinde

baris39

Yeni Üye
oluşum doğal mı, insan yapımı olabilir mi?

baris39

Yeni Üye
Bu tür bir alanı kazı yapmadan incelemek mümkün müdür? Yer radarı veya benzeri jeofizik yöntemlerle kaya altındaki boşluklar ya da eski yapı izleri tespit edilebilir mi? Bu konuda tecrübesi olanların görüşlerini merak ediyorum.

OZY.YA

Moderatör
Moderatör
nik ustanın söylediği kartaldır konmuş ve muhtemelen yuvasındadır o nedenle kendisine odaklanmalısın
boşluk tespiti yapman mümkündür çubuklar ile veya görüntüleme ile yapıyı analiz edebilirsin ama bunları temin edebilir misin bilmiyorum eğer anlamıyorsan bu işlerden cihaz peşine düşmeni önermem sadece yakından inceleme yapıp detaylı foto atarsan şüpheli yerleri sana değerlendirebiliriz sende işine gücüne bakarsın burada önemli olan yön ve mesafe verecek küçük işaretlerdir onları bulmalısın ki nokta atışı olsun

T...Men

Editör
Makinadan once bolgenin tarihini, burada yasamis uygarliklari arastirmani, daha sonra kayalari, uzerindeki olusumlari yakindan incelemeni tafsiye ederim.
Resimlerde gorebildigim kirilgan kayalik bolgesi. Aslinda bu gibi kaya ozelligine sahip yerlerde ''degerli taslar ve degerli mineraller'' bulabilmen, hazine bulabilmeninden daha buyuk olasilik.

nik

Süper Moderatör
Süper Moderatör