Acil yardım ustalarim

Oğuz taskin

Yeni Üye
Selamın aleyküm ustalarim yerin 1.5 metre altından cikti assaga yukarı 2 metre indik ara ara cüruf ve mangal kömürü çıktı ama çubukla bakinca boşluk vermiyor

Tastan

Editör
Mezar yada yapı parcası olmalı o bölgede arastırmayı genişletin neye yada nereye ait bulmanız gerek

dardanos

Bakmakmı görmekmi
Süper Moderatör
Taşın tamamını göremiyoruz. Yer altından çıkmış olabilir bir mezar stelimi yoksa bir yapının süslemeli parçasımı. Eğer başka doğa sebeplerinden buraya gelmedi ise ya oralar mezarlık alanı yada bir yapılar var idi çok eskiden. Bir çeşme parçası dahi olabilir...

Oğuz taskin

Yeni Üye
Taşın tamamını göremiyoruz. Yer altından çıkmış olabilir bir mezar stelimi yoksa bir yapının süslemeli parçasımı. Eğer başka doğa sebeplerinden buraya gelmedi ise ya oralar mezarlık alanı yada bir yapılar var idi çok eskiden. Bir çeşme parçası dahi olabilir...
Ustam dediğim gibi assaga indikçe cüruf ve mangal kömürü cikiyo ve kürekle godiyo

dardanos

Bakmakmı görmekmi
Süper Moderatör
Anladım ustam fakat dediğim gibi alan ne alanı acep

R00T

Profesyonel
Co Admin
Bana göre yanmış odun parçaları yani mangal kömürü gibi kısımdan hemen sonrası önemlidir. Bakmak lazım o tabakadan sonrasına . Tabii ki zamanında buralar tahrip ve elden geçmemiş ise