İlk resimdeki kayanın üstü ustam.?
İlk resimdeki kayanın üstü ustam.?
Vallai ustam merak ettigim icin üstüne bile cıktım. Cıkmak icin merdivan yaptım 15 20 dk oturdum sigara bile ictim.her an devrilebileceiğini işaret ediyor , çok yaklaşmayın !
Tamm ustam tasın alt tarafından cektigim resmi yüklüycem.Ekli dosyayı görüntüle 175528Ekli dosyayı görüntüle 175510
ben burada 1 zamanlar 1 insan yüzünün olduğu kanaatindeyim ...eski meslektaşlar malesef bandozcu meslektaşlar bu elemanın 1 gözünü çıkartıp ağzını kırıp burnunuda deforme etmişler gibi ( kırmızıyla işaretlediğim kısım ) sarı ile işaretlediğim yer sağ ayak tabanı aklıma daha yatkın geldi bana kalsa bu kaya da kısır alanda kalmamak lazım .. birazdaha çevre foto çalışması yap ve yükle bakalım daha neler var görelim ... rast gelsin
Cubuk bende hic hareket vermiyor ustam caresizim o konudaSol yukarıya doğru tepe varmı otarafa resmini de yükle... Bu kayanın sağ alt kısmında giriş olabilir 1 yokla. Fakat bu kaya sanki beni fazla bızıklarsanız üstünüze düşerim dergibi.. Çubuk ve makina ne varsa yoklamalarını yap bakalım ne diyecek
Bende öyle yaptım kayayla hic bir isim yok. Cevresiniz resimlemek istiyorum sizlrde görün diye ama cok agac var 10metre anca gorulur meydan ama yarin tekrar taşın üzerine cıkıp sizleri bilgilendiricem. Cubuklarıda alıp birkez de dogada deniycm bakalm dogada hareketlenme olucakmı. Bende cok az hareket veriyor. Onuda anlamıyorum bendenmi kaynaklanıyo yoksa diyorum.Kaya ile şimdilik uğraşma. Sonraya bırak.
Çevre resimleri, özellikle baktığı yön ve gerisi.
1-35 metreye kadar dairesel gezerek boşluk ara.
Tüneli yakalayınca seni odaya/odalara götürecek.
Valla uçmuş ustam belki gülersin ama.çubuksuz veya makinasız nasıl çalışma yapıyorsun ki işin zor ozaman
3 4 tane mezar var daha oncede eski konularimda var ama orasi havalar iyiyken cobanlar oradan ayrilmiyo biraz zqman istiyor acikcasi. Şimdi acicam konuyu ustam 10 dkya acarımtamam bak negüzel madem düz çimenlik alanda mezarı bulabiliyorsun ... çubuklada tesbitini yapıp en boy ...tavan derinlik .. taban . zemin derinliği yaparakta çubukta kendini geliştir ...